Re: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
napisał(a) piekara114 » 06.06.2023 13:47
nowotarżanin napisał(a):Tylko po co jechać do Klikuszowej i Nowego Targu i dalej na Chyżne, skoro w Rabce Zaborni 7-ka odbija na Jabłonkę i Chyżne.
Masz całkowitą rację, całkiem mi się pomyliło....urlop jak nic potrzebny.....
Jestem sceptyczna do tego pomysłu, bo odcinek Kalwaria - Wadowice do super miłych nie należy
(przynajmniej ja nie lubię), przejazd przez Andrychów w tygodniu to korek, jak wjedziesz w Łękawicy na drogę 946 jest jeszcze rozkopane, a przy samym jeziorze (skrzyżowanie 946 z 948) daleeeejjjj budują rondo
(no chyba, ze dostaną przyspieszenia w najbliższych dniach), cztery - roboty w Węgierskiej Górce.
coglin napisał(a):zastanawiam się czy nie jechać 52 do Bielska a potem 1 do Zwardonia.
Na tym odcinku masz roboty w Węgierskiej Górce, chyba, że odbijesz na Szczyrk-Wisła-Koniaków, ale chyba nie o to Ci chodzi, a na obiad za wcześnie...
coglin napisał(a):Wyjeżdżam w sobotę rano - koło 4, to ruch będzie bardzo mały.
O tej godzinie pojechałabym standardowo przez Suchą i sugerowanym objazdem przez Ślemień i Gilowice. Będziesz tam ok 6 rano i spokojnie przejedziesz, zwłaszcza, że jest na objeździe dość przyjemny asfalt - ostatnio dość często w weekendy tędy jeżdżę udając się na szlaki...