markid napisał(a):Kwestia upodobań
Odległościowo i czasowo (do czasu jak oddadzą węzeł D4/D1, a to pewnie jeszcze ze 3 lata zejdzie) zysku nie ma,
na niekorzyść obwodnicy - jest w dodatku 4 km kawałek zwykłą drogą - pomiędzy D4, a D1.
gucio1955 napisał(a):Jadąc koło Bratysławy skręcić w D4 czy jechać do końca D1 i potem zjechać na D2 ?
Przed dojazdem do Bratysławy zerknij na mapę, czy nie ma przypadkiem korków przez centrum. Jeśli nie, to śmiało jedź po staremu (czyli D1 do końca).
Osobiście nigdy nie widziałem korków w Bratysławie (chociaż wiem, że się zdarzają)
markid napisał(a):Kwestia upodobań
Odległościowo i czasowo (do czasu jak oddadzą węzeł D4/D1, a to pewnie jeszcze ze 3 lata zejdzie) zysku nie ma,
na niekorzyść obwodnicy - jest w dodatku 4 km kawałek zwykłą drogą - pomiędzy D4, a D1.
Raphael napisał(a):Widzę na GM, że koło Czadcy jest zamknięta D3 i przydałoby się wiedzieć do kiedy.
Raphael napisał(a):Miałem gdzieś zanotowane jakieś strony, gdzie są wymienione (na mapach to chyba było zaznaczone) remontowane i zamknięte odcinki dróg na Słowacji, i osobną odnośnie Węgier... i za licho nie potrafię tego znaleźć teraz. Znacie takie strony www?
Widzę na GM, że koło Czadcy jest zamknięta D3 i przydałoby się wiedzieć do kiedy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi