plpl napisał(a):Węgry w 2021 r. też były w Schengen, a na granicy były normalne kontrole i czekałeś nawet po 2h. Kiedy ostatni raz jechałeś do Chorwacji?
SebastianM napisał(a):plpl napisał(a):Węgry w 2021 r. też były w Schengen, a na granicy były normalne kontrole i czekałeś nawet po 2h. Kiedy ostatni raz jechałeś do Chorwacji?
Na której granicy?? w 2020, 2021 jeździłem przez Słowację,Węgry w szczycie sezonu, jedyna kontrola była na granicy z Chorwacją (ostatni weekend lipca, powrót po 2 tygodniach).
dids76 napisał(a):zag napisał(a):Pytanie do Kolegów.
Czy na M86 jest dużo odcinkowych pomiarów prędkości?
Na M86, co najmniej w ubiegłym roku nie było żadnego odcinkowego pomiaru prędkości. Na 86 jest kilka fotoradarów o których informuje WAZE.
zag napisał(a):Jak jechałem 2021 r. to Yanosik wzbudzał się prawie przed każdą kratownicą nad M1 i M86, w tym przypadku chodzi oczywiście i o M85.
Pozdrawiam
qra69 napisał(a):Waze czy Yanosik po drodze? Do tej pory zawsze używałem tego drugiego
mariusz_sn napisał(a):A ja w tym roku we wrześniu pierwszy raz pojadę przez Czechy, Słowację i Węgry, zawsze jeździłem z ok. Wrocławia przez Czechy, Austrię i Słowenię ale postanowiłem coś zmienić i zobaczę jak będzie się jechało. Z Waszych opisów wygląda że nie będzie źle. Zawsze odkładałem tą trasę bo znajomy zniechęcał mnie że dla niego za dużo zwykłych krajówek.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi