markid napisał(a):Trochę długo - 3 lata - ale to ma być w trybie zaprojektuj i wybuduj, a poza samym węzłem D1/D4 ma być przebudowany 3,6 km odcinek D1, więc pewnie tyle zejdzie.
Chris_M napisał(a):Odnoszę wrażenie, że dopóki nie uruchomią obwodnicy Węgierskiej Górki (na co na razie się nie zanosi), to lepsza będzie trasa przez Mszanę, Cieszyn i Czadcę.
marekkowalak napisał(a):Chris_M napisał(a):Odnoszę wrażenie, że dopóki nie uruchomią obwodnicy Węgierskiej Górki (na co na razie się nie zanosi), to lepsza będzie trasa przez Mszanę, Cieszyn i Czadcę.
Zgadzam się, przez Cieszyn lepiej - to po pierwsze.
Po drugie: ja bym jednak sugerował jechać przez Bratysławę - cały czas autostradą:
Tak:
https://goo.gl/maps/Jd9YUZV2QSCaehuV6
ewentualnie tak:
https://goo.gl/maps/VxKha4Gnb99qtLEc8
Oliwka1985 napisał(a):Szukałam na forum i znaleźć nie mogę… wiec proszę mnie przerzucić do odpowiedniego wątku jak jestem w złym… chodzi o nocleg po drodze do Chorwacji. Węgry- ze śniadaniem- dla 8 osób bez luksusów wiec aby tanio. Tyle żeby się wykapać, przespać, zjeść coś rano i jechać dalej… w necie szukałam na różnych portalach i nawet Węgry w tym roku szaleją z cenami albo nie udostępniają na 1 noc…
Oliwka1985 napisał(a):Szukałam na forum i znaleźć nie mogę… wiec proszę mnie przerzucić do odpowiedniego wątku jak jestem w złym… chodzi o nocleg po drodze do Chorwacji. Węgry- ze śniadaniem- dla 8 osób bez luksusów wiec aby tanio. Tyle żeby się wykapać, przespać, zjeść coś rano i jechać dalej… w necie szukałam na różnych portalach i nawet Węgry w tym roku szaleją z cenami albo nie udostępniają na 1 noc…
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi