lesko_cro napisał(a):Witam, czy koś już jechał nową trasą M30 od granicy słowackiej do Miszkolca? Przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem informacji.
Podpinam się pod pytanie.
ghastime napisał(a):lesko_cro napisał(a):Witam, czy koś już jechał nową trasą M30 od granicy słowackiej do Miszkolca? Przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem informacji.
ghastime napisał(a):lesko_cro napisał(a):Witam, czy koś już jechał nową trasą M30 od granicy słowackiej do Miszkolca? Przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem informacji.
Rudiok napisał(a):ghastime napisał(a):lesko_cro napisał(a):Witam, czy koś już jechał nową trasą M30 od granicy słowackiej do Miszkolca? Przeszukałem cały wątek ale nie znalazłem informacji.
Jechałem, wszystko cacy, jedzie się płynnie. Jedynie trzeba uważać na samej granicy bo nadal są tam ustawione pachołki i trwają "prace drogowe" między R4 a M30 z ograniczeniem prędkości, z czego skrzętnie korzysta słowacka Policja
Anunak napisał(a):To jest również moja trasa z Gdyni przez Zwardoń, ale jak czytam to wszyscy odradzają ze względu na roboty na S1. Faktycznie zastanawiam się nad zmianą trasy na Cieszyn, ale czy droga nr 11 z Cieszyna na Cadce jest odcinkiem płatnym ? Wydaje mi się że na stronie czeskich autostrad ten odcinek jest podany jako płatny.
jurow napisał(a):Proszę powiedzieć gdzie można kupić winietę węgierska jadąc autostrada R4 od Koszyc i wjezdźając na M30 na Węgry..
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi