bidziaq napisał(a):Dobrze mi podpowiada czy jednak lepiej grzać E65 od Szombathely w kierunku Nagykanisza?
Pudelek napisał(a):robertms napisał(a):Pudelek napisał(a):Od półtorej miesiąca nie ma godziny, aby ktoś nie zadawał na kolejnej stronie po raz tysięczny tego samego pytania odnośnie Węgier i Słowacji Zastanawiam się nad napisaniem pracy doktorskiej na ten temat
Nie od miesiąca, czy dwóch, ale co najmniej od zeszłego roku dezinformacja ma się coraz lepiej - nie tylko na tym forum.
Pewnie nawet habilitację byś przeprowadził...
Dużą zasługę w tej dezinformacji odgrywa strona gov. Ja nie wiem czy tam zawsze byli partacze, ale ręce opadają - odnośnie Czech też podają niepełną prawdę.
SebastianM napisał(a):Jechałem M86 bez żadnych skrupułów. Posiadacze certyfikatów mogą swobodnie przemieszczać po terytorium Węgier. Jutro w drodze powrotnej jadę nad Balaton i nie mam cienia wątpliwości, żebym robił to z naruszeniem obowiązujących przepisów.
SebastianM napisał(a):Pudelek napisał(a):robertms napisał(a):Pudelek napisał(a):Od półtorej miesiąca nie ma godziny, aby ktoś nie zadawał na kolejnej stronie po raz tysięczny tego samego pytania odnośnie Węgier i Słowacji Zastanawiam się nad napisaniem pracy doktorskiej na ten temat
Nie od miesiąca, czy dwóch, ale co najmniej od zeszłego roku dezinformacja ma się coraz lepiej - nie tylko na tym forum.
Pewnie nawet habilitację byś przeprowadził...
Dużą zasługę w tej dezinformacji odgrywa strona gov. Ja nie wiem czy tam zawsze byli partacze, ale ręce opadają - odnośnie Czech też podają niepełną prawdę.
Dlatego ja sprawdzam informacje ma oficjalnej stronie UE.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi