bigum napisał(a):Które przejście?
Letenye
dids76 napisał(a):lukawzor napisał(a):Koledzy, ponawiam prośbę o wyznaczenie trasy do Breli z Wrocławia - oczywiście przez Słowację i Węgry. Do tej pory zawsze było przez Austrię.
Ale w czym problem? https://goo.gl/maps/kUbFLQbbyf6CjWkn8 Można też tak
https://goo.gl/maps/sWECtGnctxhU4gsY9
Gregory66 napisał(a):buter napisał(a):Zapytam jeszcze raz bo niestety nie dostałem odpowiedzi:
Aktualnie jestem w Chorwacji. Chce wracać do Polski przez Węgry i Słowację. Czy w związku z tym że nie mamy paszportów covidowych i tak możemy jechać drogą 86 i zatankować np w Redics ?
Proponuję przeczytać ogłoszenie ambasady węgierskiej:
miloszko napisał(a):Gregory66 napisał(a):buter napisał(a):Zapytam jeszcze raz bo niestety nie dostałem odpowiedzi:
Aktualnie jestem w Chorwacji. Chce wracać do Polski przez Węgry i Słowację. Czy w związku z tym że nie mamy paszportów covidowych i tak możemy jechać drogą 86 i zatankować np w Redics ?
Dzięki również. Przeczytałem, czy dobrze rozumiem, że mając szczepienia mogę jechać przez Węgry dowolną trasą?
gartur napisał(a):miloszko napisał(a):Gregory66 napisał(a):buter napisał(a):Zapytam jeszcze raz bo niestety nie dostałem odpowiedzi:
Dzięki również. Przeczytałem, czy dobrze rozumiem, że mając szczepienia mogę jechać przez Węgry dowolną trasą?
Tak
gartur napisał(a):miloszko napisał(a):Gregory66 napisał(a):buter napisał(a):Zapytam jeszcze raz bo niestety nie dostałem odpowiedzi:
Tak
stachu511 napisał(a):Ruszam dopiero w sierpniu na Ciovo, i zastanawiam się czy z Krakowa lepiej nie jechać na Zwardoń i Bratysławe a następnie przez Węgry, zawsze jeździłem przez Czechy, Austrię i Słowenie, co myślicie którą trasę wybrać?
Czy na Węgry też potrzebuję winietę? Czy z Bratysławy do Letenye da się dojechać bez winiet i czy ma to sens.
Dzięki za pomoc.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi