spiewak napisał(a):Moi drodzy a jakie są maksymalne konsekwencje karne jeżeli zatrzyma nas Policja na 86?
wrzucałem wcześniej info z ambasady z połowy czerwca - post2217415.html
599 napisał(a):galery,
albo łagry,
te galery to na Balatonie chyba
spiewak napisał(a):Moi drodzy a jakie są maksymalne konsekwencje karne jeżeli zatrzyma nas Policja na 86?
599 napisał(a):galery,
albo łagry,
amatus1 napisał(a):599 napisał(a):wygląda OK choć ja wole
przez Bratysławę,
P.S,
nadal się nie powiększa,
Ale czy wtedy jedziesz M86 ( ona nie jest ujęte w tranzycie) czy lecisz na Budapeszt z Bratysławy, nie wiem czy Komarno nie szybciej, jak myslisz?
widze, że Komarno nie jest objete korytarzem...
yarko2000 napisał(a):amatus1 napisał(a):599 napisał(a):wygląda OK choć ja wole
przez Bratysławę,
P.S,
nadal się nie powiększa,
Ale czy wtedy jedziesz M86 ( ona nie jest ujęte w tranzycie) czy lecisz na Budapeszt z Bratysławy, nie wiem czy Komarno nie szybciej, jak myslisz?
widze, że Komarno nie jest objete korytarzem...
Możesz wjechać przejściem które jest otwarte i dalej poruszać sie korytarzem.
Ale gdzieś było pisane że łatwiej i szybciej jest przez Bratysławę - masz autostradę i nie telepiesz sie bocznymi drogami.
Sam jeżdźę przez Bratysławę i droga jest naprawdę dobra, osobiście ani razu nie utknąłem w korku.
Jutro staruję tą trasą i chyba później skręcę na M86
Posiadając ważną unijną cyfrową kartę Covid, obcokrajowcy mogą bez ograniczeń wjeżdżać na terytorium Węgier i korzystać ze zniżek odpowiadających węgierskiej karcie ochronnej w przypadku korzystania z węgierskich usług.
bratek123 napisał(a):Ciekawe tylko czy wiąże się to też że zniesieniem korytarzy tranzytowych.
holz1 napisał(a):bratek123 napisał(a):Ciekawe tylko czy wiąże się to też że zniesieniem korytarzy tranzytowych.
Jak możesz nocować gdzie chcesz to korytarzy też raczej nie ma.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi