Cześć,
Planuje 3go jechac M7 na przejscie w Letenye.
Pytanie, czy ktos jechal w ostatnia sobote i moze sie podzielic, jak wyglada ruch na przejsciu rano(miedzy 8ma a 9ta)? Ile czekania, jaka kontrola eyc.?
Dziekuje!
Cropidło napisał(a):Witam.
Czy rozważał ktoś trasę przez przejście graniczne Koszeg.
Paweł_TBU napisał(a):pawelli napisał(a):Paweł_TBU napisał(a):Coś takiego??
Dokładnie tak Paweł,
Jutro tak będę jechał
Daj znać jak to poszło, wyjeżdżam we wtorek.
pawelli napisał(a):Paweł_TBU napisał(a):pawelli napisał(a):Paweł_TBU napisał(a):Coś takiego??
Dokładnie tak Paweł,
Jutro tak będę jechał
Daj znać jak to poszło, wyjeżdżam we wtorek.
Paweł
Jestem już w Zagrzebiu
Trasa przez Martin , hmmm ciekawa opcja dla Ruzemberok, Banska
Trochę ekspresowki, trochę miasta Martin, trochę obwodnicy , trochę krętej dróżki z 5 km i znów ekspresówka do Zwolenia
Wg mnie ok
Przejechaliśmy dość sprawnie
W Budapeszcie z M0 wywaliła nas navi do centrum
Przejechaliśmy bardzo szybko przez centrum
Było pare radiowozów ale nie zwracali na nas uwag
Granica pusta , czas spędzony 30 sekund
franz_maure83 napisał(a):Gdansk-Cieszyn-Zylina-Bratyslawa-Szombathely-Redics-Landava-Mursko Sredisce.
Wyjazd chwilę po 7 rano, na miejscu, w noclegu tranzytowym-już w CRO, kawałek za granicą, chwilę po 20.
Na 86 na Węgrzech baja-cisza i spokój jak nigdy. Bajere i trochę papierków miałem gotowych w razie czego, ale nikt nie raczył pytać i kontrolować
Granica CRO przekroczona w.. minutę, ok 20 dzis
Pozdrawiam z jasnej strony mocy!
michasso napisał(a):franz_maure83 napisał(a):Gdansk-Cieszyn-Zylina-Bratyslawa-Szombathely-Redics-Landava-Mursko Sredisce.
Wyjazd chwilę po 7 rano, na miejscu, w noclegu tranzytowym-już w CRO, kawałek za granicą, chwilę po 20.
Na 86 na Węgrzech baja-cisza i spokój jak nigdy. Bajere i trochę papierków miałem gotowych w razie czego, ale nikt nie raczył pytać i kontrolować
Na granicy w Redics nikt nie truł, że nie jechałeś tym korytarzem tranzytowym?
kaki napisał(a):michasso napisał(a):franz_maure83 napisał(a):Gdansk-Cieszyn-Zylina-Bratyslawa-Szombathely-Redics-Landava-Mursko Sredisce.
Na granicy w Redics nikt nie truł, że nie jechałeś tym korytarzem tranzytowym?
Czy odcinek Ciszyn-Zilina jest płatny ? (część po stronie Czech)
Czy odcinek Redics-Landava-Mursko Sredisce jest płatny ?
kaki napisał(a):
Czy odcinek Ciszyn-Zilina jest płatny ? (część po stronie Czech)