W meczu z FRA w Budapeszcie na trybunach "tłumy", a Madziary korytarze sobie porobili tranzytowe...
Śmiechu warte.
dids76 napisał(a):W innym wątku jest link że najprawdopodobniej od 24.06 zniosą tranzytmadzia_ur napisał(a):https://forsal.pl/biznes/artykuly/8192397,wegry-24-czerwca-normalny-ruch-na-granicach-wewnetrznych-schengen.html
Chris_M napisał(a):Widzę, że jest tu liczna grupa zwolenników jazdy przez Węgry, a w którymś z sąsiednich wątków ktoś nawet napisał, że jak raz pojechał przez Węgry, to już nikt go nie namówi na jazdę przez Cz, A, SLO.
Czy możecie mi wyjaśnić, na czym polega przewaga trasy przez Słowację i Węgry nad trasą przez Austrię?
Bo ja poza możliwością ominięcia Słowenii innych zalet nie dostrzegam, a wszystkie możliwe route-planery zgodnie pokazują, że droga przez Austrię jest najszybsza i z tego właśnie powodu ja do Chorwacji zawsze jeżdżę przez Austrię.
Przez Słowację przez wiele lat jeździłem nad Balaton i od tamtego czasu tej trasy nie lubię ze względu na liczne wioski, radary i krętą drogę.
Chris_M napisał(a):Czy możecie mi wyjaśnić, na czym polega przewaga trasy przez Słowację i Węgry nad trasą przez Austrię?
Bo ja poza możliwością ominięcia Słowenii innych zalet nie dostrzegam, a wszystkie możliwe route-planery zgodnie pokazują, że droga przez Austrię jest najszybsza
Chris_M napisał(a):ktoś nawet napisał, że jak raz pojechał przez Węgry, to już nikt go nie namówi na jazdę przez Cz, A, SLO.
igg napisał(a):- Bratysławę przejeżdża się 100 km/h,
.
fly napisał(a):Chris_M napisał(a):Czy możecie mi wyjaśnić, na czym polega przewaga trasy przez Słowację i Węgry nad trasą przez Austrię?
...termy, ich kuchnia i wino
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi