caroloca napisał(a):Hej, mam pytanie. Widzę że większość z Was przekracza granice w Węgrzech w okolicach Letenyei, ogólnie na południu. A czy ktoś jedzie, albo był w tym roku na Istrii i mógłby polecić nocleg w pobliżu przejscia za Lenti?
caroloca napisał(a):dids76 dziekuję.
A czy ktoś jechał w ostatnim czasie przez Słowację i Węgry ale na Istrię właśnie? Widzę że jęk wspomniałam większość tu jedzie na południe Chorwacji, a ja się zastanawiam jak lepiej do Rovinj - krócej przez Słowenię ale płacić za winietę Słoweńską, czy lepiej w Węgrzech wskoczyć już do Chorwacji i jechać trochę dłużej... ktoś robił tą trasę ostatnio?
Jeżeli było to proszę o odeslanie do posta. Nie jestem ignorantem tylko dwie godziny temu dowiedziałam się ze za 5 dni jadę i mi się włączył rajzefiber i nie ogarniam
bledzik napisał(a):[list=][/list]
Jechał ktoś drogą Szombathely---Kormend-----Zalaegerszeg----Nagykanizsa i wjazd na M7?
To jest część międzynarodowej trasy E65. ( w przyszłości ma być autostrada M9), nie jest lepsza ta trasa?
taki--jeden napisał(a):Mam do Was pytanie: będę jechał z Krakowa do Zadaru przez Słowację i Węgry. Którą trasę byście wybrali/polecacie? Kraków-Zwardoń-Bratysława, Kraków-Chyżne-Żylina-Bratysława czy Kraków-Chyżne-Bańska-Zwoleń-Sahy?
taki--jeden napisał(a):Mam do Was pytanie: będę jechał z Krakowa do Zadaru przez Słowację i Węgry. Którą trasę byście wybrali/polecacie? Kraków-Zwardoń-Bratysława, Kraków-Chyżne-Żylina-Bratysława czy Kraków-Chyżne-Bańska-Zwoleń-Sahy?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi