Cropidło napisał(a):Też czekam na stan drogi przez Oscadnicę
Nie jedź tam. Tam można jechać na narty a Węgierskiej Górki proszę się nie bać spokojne 8km bez korków
Cropidło napisał(a):Też czekam na stan drogi przez Oscadnicę
qumil napisał(a):Czy ktoś przejeżdżał po 15 lipca przez przejście słowacko-węgierskie inne niż:
Rajka
Hont-Parassapuszta
Tornyosnémeti
Interesują mnie szczególnie informacje na temat przejścia w Sátoraljaújhely i Komarom, ale z innych przejść również (np. Esztergom). Nadal niepokoją mnie te "korytarze humanitarne" dla ruchu tranzytowego. Podobno są relacje Polaków wracających z Bułgarii i Grecji przez Serbię - dostają serbsko-węgierskiej granicy naklejkę "tranzyt" i 24h na przejazd.
sandibel napisał(a):To jak to jest w koncu z tymi korytarzami tranzytowymi?obowiazuja czy moge jechac przez Węgry jaka trasa chce?bo na stronie węgierskiej policji sa wydzielone trasy...
marekkowalak napisał(a):sandibel napisał(a):To jak to jest w koncu z tymi korytarzami tranzytowymi?obowiazuja czy moge jechac przez Węgry jaka trasa chce?bo na stronie węgierskiej policji sa wydzielone trasy...
Patrzyłeś na datę? To spójrz.
Nie ma żadnych korytarzy dla Polaków!!!
sandibel napisał(a):Blondyna jestem to nie spojrzałam na date ale zeby tak od razu krzyczeć?
davnbb napisał(a):Sol-Wagon napisał(a):nawet na stacji paliw (płacąc gotówką) kupisz tylko wersję elektroniczną...
Nie ma co kombinować tylko kupić winiete przez ich oficjalna stronę. Gdzie indziej często naliczają różne prowizje. Za miesięczna płaciłem około 60 zł. Kolega kupował ją przez jakąś polską stronę winiety online w nazwie i zapłacił za nią..... 99 zł. To samo dotyczy winiety słowackiej.
Jak sobie sprawdziłem oferty z innych stron to ich cena potrafi wynosić i 129 zł.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi