Witam.
Mam pytanko,czy jadąc skrótem przez Oscadnicę natknę się na wahadła ponieważ w zeszłym roku
było ich kilka.
dids76 napisał(a):kbarann napisał(a):Jadę z Jastrzębia-Zdroju przez Czechy jak na mapie i tam nie trzeba winiet w podczas dojazdu do Słowacji.
Dziękuję bo lepiej spytać bo w Czechach obowiązują opłaty... a jedziesz podobną trasą jak wyznaczył kolega wyżej ?
Ja też nie jadę taką trasą którą wyznaczyłem Tobie bo chciałeś więcej autostrad
Ja jadę tak: https://goo.gl/maps/mXM9XxvAg8ypuoSG8 I tutaj na Czechy nie trzeba winiety
piekara114 napisał(a):Na tym odcinku do Cadcy też potrafi się nieźle korkować.... W tej chwili (czwartek, godz. 8:40) korek ma 2 km i 15 min w plecy...buter napisał(a): Przetestuję Zwardoń w przyszłym tygodniu i ocenię.
sergi napisał(a):Kilka lat temu wjeżdzając ze Słowacji na Węgry i dalej jadąc drogą 86 jechałem od granicy do zjazdu na 86 autostradą za free. Teraz, z tego co widzę, musze zapłacić za ten fragment (kupić winietę na cała autostradę). Dobrze zrozumiałem zmianę?
xenon75 napisał(a):Że też wam się chcę kombinować w takim okresie.Przejadę nie przejadę .Ale jak to się mówi wasze małpy wasz cyrk.
North Slav napisał(a):xenon75 napisał(a):Że też wam się chcę kombinować w takim okresie.Przejadę nie przejadę .Ale jak to się mówi wasze małpy wasz cyrk.
Ja odpuściłem i jadę przez Słowację i Węgry.