Dziwne rzeczy... Mam plan jechać tym przejściem w sobotę, a tu taka niewiadoma.
A czy w takim przypadku przejście nie powinno figurować jako nieczynne? Może jeszcze ktoś podrzuci jakąś wiadomość.
Krzywy75 napisał(a):Niclaus napisał(a):Google pokazuje jak sobie z tym poradzić - https://www.google.pl/maps/dir/46.41963 ... m2!4m1!3e0
Czy aby na pewno?
max21 napisał(a):buter napisał(a):Z niedzieli na poniedziałek jechaliśmy z okolic Bielska-Białej do Tucepi przez Czechy, Słowację i Węgry. Najgorszy odcinek był w Czechach(jechałem bez winiety bo to tylko kawałek) i z powrotem jadę na Zwardoń. .
Dziwię się dlaczego od razu nie jechałeś na przejście w Zwardoniu jak jechałeś z B-B .
Byłem w Tucepi 2 lata temu
Przez Węgry jechałeś M-86 czy jakoś inaczej ?
Miłego wypoczynku
szalpytona napisał(a):Czy ktoś jest w stanie już potwierdzić czy droga za starym przejściem w letenye jest zamknięta jak pokazuje od wczoraj google kierując na autostradę ?
borut napisał(a):Koledzy,No i bramki przed Zagrzebiem, jak je najlepiej załatwić ? Kiedyś pamiętam był sposób na pas z płatnością tylko kartą...
buter napisał(a):szalpytona napisał(a):Czy ktoś jest w stanie już potwierdzić czy droga za starym przejściem w letenye jest zamknięta jak pokazuje od wczoraj google kierując na autostradę ?
Jechałem tam w poniedziałek rano - mapy google przekłamują bo normalnie da się przejechać bez żadnego objazdu.
buter napisał(a):
W zimie okropnie denerwowała mnie droga w kierunku Zwardonia, ale jednak teraz już wiem, że i tak jest lepsza niż ta w Czechach.
marekkowalak napisał(a):buter napisał(a):
W zimie okropnie denerwowała mnie droga w kierunku Zwardonia, ale jednak teraz już wiem, że i tak jest lepsza niż ta w Czechach.
Masz na myśli drogę z Cieszyna na Mosty u Jablunkova i granicę w Svrcinovcu?
Przecież tam jest wymieniona niedawno cała nawierzchnia, a obwodnica Trzyńca jest nowiutka (ma niewiele ponad rok)!
Na tym odcinku do Cadcy też potrafi się nieźle korkować.... W tej chwili (czwartek, godz. 8:40) korek ma 2 km i 15 min w plecy...buter napisał(a): Przetestuję Zwardoń w przyszłym tygodniu i ocenię.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi