Mol w Lenti czynny 6-21, pytałem dzisiaj w kasie. Jest jeszcze OMV na wyjeździe na Redics. W samym Redics jest stacja czynna 0-24.
E95 po 369.99 HUF, a przed Lendavą po 1.00 EUR.
Granica w Mursko Sredisce przed 15 minutami, praktycznie bez kolejki
Agulek777 napisał(a):Nie wiem na ile jest aktualny fakt, że trzeba mieć zarezerwowany nocleg? Jedziemy w ciemno we wrzesniu, docelowo Rogoźnica albo Ciovo, ale czy muszę podawać konkretny adres?
Poradźcie:)
Agulek777 napisał(a):Hej Cromaniacy:)
Mieliśmy odpuścić wakacje w tym roku, ale tęsknota zwyciężyła:)
Tradycyjnie chciałam Was zapytać o trasę, którą jeździmy od lat - czy coś się zmieniło? czy ktoś jechał nią w ostatnim czasie?
Czytałam, że po remoncie, jedzie 86 jedzie się o niebo lepiej, na niektórych odcinkach jest też siatka chroniąca przed sarenkami.
Przez Słowację i Węgry podobno bezproblemowo, Słowenia 12godzinny transit i potem już Chorwacja na luzie. Nie wiem na ile jest aktualny fakt, że trzeba mieć zarezerwowany nocleg? Jedziemy w ciemno we wrzesniu, docelowo Rogoźnica albo Ciovo, ale czy muszę podawać konkretny adres?
Poradźcie:)
Oto nasza trasa:
https://www.google.pl/maps/dir/48.14205 ... !3e0?hl=pl
Kotwica1906 napisał(a):A ja mam przy okazji pytanie o przejazd przez Słowenię do Chorwacji przejściem w Mursku... Jak najkorzystniej polecacie dostać się do chorwackiej autostrady? Jechać do Cakovec a później D3 do E71, czy jakiś inny kurs??
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi