Słowacja i Wegry otwarte !!! I pieknie )))))))))))))
winiety już zakupione
maniieek napisał(a):Jechal ktos dzisiaj przez Czechy Slowacje i Wegry na Chorwacje?
Jutro startuje o 20.00 i jeszcze nie mam 100% decyzji czy wybrac trase Czechy,Austria,Slowenia.
Wole trase przez Wegry trasa dla mnie lepsza nie meczaca jak przez Austrie.
Startuje z Leszna i wpadam na przejscie W Boboszowie.
Marianos napisał(a):Mam pytanie bo zawsze jeździłem przez Czechy, Austrię i Słowenię, a teraz zastanawiam się czy nie zmienić trasy i przejechać się przez Słowację i Węgry. Do Słowacji wjechał bym w Zwardoniu i nie wiem czy jechać na Budapeszt i z stamtąd na Zagrzeb. Czy może lepiej na Bratysławę i z stamtąd na Szombathely i dalej na Zagrzeb z stamtąd.Czy lepiej nie kombinować i jechać starą trasą. Może ktoś doradzić co ma opanowane te trasy.
Marianos napisał(a):Mam pytanie bo zawsze jeździłem przez Czechy, Austrię i Słowenię, a teraz zastanawiam się czy nie zmienić trasy i przejechać się przez Słowację i Węgry. Do Słowacji wjechał bym w Zwardoniu i nie wiem czy jechać na Budapeszt i z stamtąd na Zagrzeb. Czy może lepiej na Bratysławę i z stamtąd na Szombathely i dalej na Zagrzeb z stamtąd.Czy lepiej nie kombinować i jechać starą trasą. Może ktoś doradzić co ma opanowane te trasy.
dids76 napisał(a):Marianos napisał(a):Mam pytanie bo zawsze jeździłem przez Czechy, Austrię i Słowenię, a teraz zastanawiam się czy nie zmienić trasy i przejechać się przez Słowację i Węgry. Do Słowacji wjechał bym w Zwardoniu i nie wiem czy jechać na Budapeszt i z stamtąd na Zagrzeb. Czy może lepiej na Bratysławę i z stamtąd na Szombathely i dalej na Zagrzeb z stamtąd.Czy lepiej nie kombinować i jechać starą trasą. Może ktoś doradzić co ma opanowane te trasy.
Nie wiem skąd w opolskim ruszasz, ale możesz jechać na Cieszyn (lub Gorzyczki i Karvinę) i przez Czechy wjechać na Słowację.
Na Węgrzech lepiej przez Szombathely.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi