marekkowalak napisał(a):Tunel Horelica w Cadcy wreszcie otwarty i jedzie się po staremu - informacja z dzisiaj!
To się cieszę bo nie będę błądzić po jakiś zad..iach .
rocker napisał(a):troszkę około tematowo. chodzi mi o tankowanie po stronie chorwackiej lecąc przez Lendavę, czyli np w Cakovec np. https://goo.gl/maps/Q9yUoYTuJKgvbxiN7
rocker napisał(a):Dids76 - dzięki za szybką odpowiedź, nawet nie zauważyłem, że post już poszedł. Miałem dopisać, że będę tam wczesnym rankiem, 3-4 rano. Google podaje, że jest czynna całą dobę, ale tzn, że fizycznie ktoś tam jest ?
rocker napisał(a):troszkę około tematowo. chodzi mi o tankowanie po stronie chorwackiej lecąc przez Lendavę, czyli np w Cakovec np. https://goo.gl/maps/Q9yUoYTuJKgvbxiN7
e0n napisał(a):Witam wszystkich,
Wybieramy się z ekipą do Szybenika w ten weekend, dużo osób polecało trasę przez Słowację i Węgry właśnie, jako że jest to nasz pierwszy wyjazd w tamte strony chciałem podpytać bardziej doświadczonych o opinie nt ustalonej trasy.
Załączam obraz, gdyż nie mogę jeszcze linków..., jakby ktoś mógł się wypowiedzieć co warto zmienić itp to był bym bardzo wdzięczny.
Również jeżeli chodzi o wjazd do Słowacji, google prowadziło mnie przez Oszczadnica, a trasa jest tam okropna. Czy trasa D1 przez Świerszczynowiec jest otwarta?
marekkowalak napisał(a):e0n napisał(a):Witam wszystkich,
Wybieramy się z ekipą do Szybenika w ten weekend, dużo osób polecało trasę przez Słowację i Węgry właśnie, jako że jest to nasz pierwszy wyjazd w tamte strony chciałem podpytać bardziej doświadczonych o opinie nt ustalonej trasy.
Załączam obraz, gdyż nie mogę jeszcze linków..., jakby ktoś mógł się wypowiedzieć co warto zmienić itp to był bym bardzo wdzięczny.
Również jeżeli chodzi o wjazd do Słowacji, google prowadziło mnie przez Oszczadnica, a trasa jest tam okropna. Czy trasa D1 przez Świerszczynowiec jest otwarta?
Nic nie musisz zmieniać - trasa OK. Duża część forumowiczów jeździ na Węgrzech przez Lenti zamiast Nagykanizsa (jak u ciebie), ale to mały szczegół - obie trasy porównywalne.
Trasa D1 ze Zwardonia do Svrcinovca jest czynna od 2 lat. Mnie GM kieruje tamtędy - może był jakiś chwilowy korek kiedy ty sprawdzałeś?
mchrob napisał(a):rocker napisał(a):Dids76 - dzięki za szybką odpowiedź, nawet nie zauważyłem, że post już poszedł. Miałem dopisać, że będę tam wczesnym rankiem, 3-4 rano. Google podaje, że jest czynna całą dobę, ale tzn, że fizycznie ktoś tam jest ?
Stacja w Redics to duża stacja z obsługą. Nie bylem tam nigdy w nocy ale z tego co pisze Google jest czynna całą dobę.
i na stronie Mol też jest info że czynna cała dobę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi