Jacek S napisał(a):LPG -niższa cena na Węgrzech.
Skąd te informacje? Czyżby jakieś obniżki na Węgrzech? Na początku lipca ceny LPG były od 200 HUF wzwyż, a więc co najmniej wygórowane, zdecydowanie najwyższe na całej trasie.
szmydu napisał(a):Ze wzgledu że wyjeżdżam w piatek rano i nie mam za duzo czasu na szukanie informacji na forum, to czy ktoś kto był w tym roku może się wypowiedzieć na temat tankowania na trasie Polska-Słowacja-Węgry-Chorwacja? Czy tankowac na węgrzech do pełna czy lepiej dopiero w Chorwacji ? Czy wszystko jedno?
Raul73 napisał(a):Jacek S napisał(a):LPG -niższa cena na Węgrzech.
Skąd te informacje? Czyżby jakieś obniżki na Węgrzech? Na początku lipca ceny LPG były od 200 HUF wzwyż, a więc co najmniej wygórowane, zdecydowanie najwyższe na całej trasie.
Iggy napisał(a):michalk1 napisał(a):Witam, chcialbym sie upewnic czy trasa ktora zaplanowalem (glownie chodzi o odcinek slowacki) jest bezplatna?
Całkowicie. Jechałem nią 3 dni temu.
mstomek napisał(a):W zeszłym roku jechałem tą trasą i płatny odcinek omijałem drogą 69, ze zjazdem koło Tesco w BB
kamykxp napisał(a):Witam wybieram sie po raz pierwszy do Chorwacji bo udalo sie namowic moja druga polowke trase wybralem jak w linku:
http://g.co/maps/c2jxr
i moje pytanie Co sadzicie o drodze nr 64 przez Slowacje czy ktos juz tak jechal, oczywiscie nie chce placic winietki. I jeszcze jedno pytanko czy bede mial gdzie kupic winietke na autostrade Wegierska jak juz przekrocze granice w Komarno a bede tam gdzies ok 23. Oczywiscie forum studiuje ale nie sztuka ogarnac wiedzy jaka sie tu znajduje.
kamykxp napisał(a):Nie chce kupowac wczesniej bo wyczytalem juz na forum ze u nas w Polsce sa drozsze podobno doliczaja sobie marze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi