Alek70 napisał(a):Witam
W Czadcy w sobotę i niedzielę jedzie się bez korka, w tygodniu jadąc przez dzień tak jak piszesz... korek.
dodi79 napisał(a):koval napisał(a):Ten odcinek nie jest płatny, tak wynika z mapy płatnych odcinków.
no właśnie tak patrzyłem, ale wujek google omija ten odcinek jak zaznaczam opcje "bez opłat".
Krzysiek70 napisał(a):Witam, ja też planuję jechać trasą przez Węgry w sierpniu z Wrocławia do Trogiru przez Bratysławę, ale nawigacja pokazuje mi trasę przez Węgry M15 potem M85, M86 i później droga 74 aż do autostrady M7 do samej granicy w Letenye. Czy to prawidłowa trasa ? pytam, bo we wcześniejszych wątkach pisano o drodze 86 zamiast 74.
Pivko napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Witam, ja też planuję jechać trasą przez Węgry w sierpniu z Wrocławia do Trogiru przez Bratysławę, ale nawigacja pokazuje mi trasę przez Węgry M15 potem M85, M86 i później droga 74 aż do autostrady M7 do samej granicy w Letenye. Czy to prawidłowa trasa ? pytam, bo we wcześniejszych wątkach pisano o drodze 86 zamiast 74.
zostań na 86 mimo sugestii nawigacjii, pozniej na M7 do Letenye
Krzysiek70 napisał(a):Pivko napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Witam, ja też planuję jechać trasą przez Węgry w sierpniu z Wrocławia do Trogiru przez Bratysławę, ale nawigacja pokazuje mi trasę przez Węgry M15 potem M85, M86 i później droga 74 aż do autostrady M7 do samej granicy w Letenye. Czy to prawidłowa trasa ? pytam, bo we wcześniejszych wątkach pisano o drodze 86 zamiast 74.
Krzysiek70 napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Pivko napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Witam, ja też planuję jechać trasą przez Węgry w sierpniu z Wrocławia do Trogiru przez Bratysławę, ale nawigacja pokazuje mi trasę przez Węgry M15 potem M85, M86 i później droga 74 aż do autostrady M7 do samej granicy w Letenye. Czy to prawidłowa trasa ? pytam, bo we wcześniejszych wątkach pisano o drodze 86 zamiast 74.
Czyli reasumująć : z M86 na 86 do Nadasd potem na 76 do Zalagerszeg potem na 74 i M7 granica ?
Pivko napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Pivko napisał(a):Krzysiek70 napisał(a):Witam, ja też planuję jechać trasą przez Węgry w sierpniu z Wrocławia do Trogiru przez Bratysławę, ale nawigacja pokazuje mi trasę przez Węgry M15 potem M85, M86 i później droga 74 aż do autostrady M7 do samej granicy w Letenye. Czy to prawidłowa trasa ? pytam, bo we wcześniejszych wątkach pisano o drodze 86 zamiast 74.
Czyli reasumująć : z M86 na 86 do Nadasd potem na 76 do Zalagerszeg potem na 74 i M7 granica ?
Nie, cały czas 86, później na Lenti i do granicy w Letenye M70
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi