Cały czas GM omija mi przejście na drodze M7 w Letenye. Coś nie tak z przejściem?Zamknięte jest?
wikol pokaż link jak wygląda twoja trasa..
amatus1 napisał(a):Cały czas GM omija mi przejście na drodze M7 w Letenye. Coś nie tak z przejściem?Zamknięte jest?
papse napisał(a):amatus1 napisał(a):Cały czas GM omija mi przejście na drodze M7 w Letenye. Coś nie tak z przejściem?Zamknięte jest?
Trwa remont mostu prowadzącego do starego przejścia, planowo ma się zakończyć około 30 lipca.
papse napisał(a):Jeśli nie planujesz zakupu winiety HU to prościej będzie na Mursko, pamiętaj ominąć A5 na Słowenii.
amatus1 napisał(a):papse napisał(a):Jeśli nie planujesz zakupu winiety HU to prościej będzie na Mursko, pamiętaj ominąć A5 na Słowenii.
Własnie nie myślałem o Mursku i Slowenii. Od zeszlego roku postanowiłem jeżdzić przez Wegry i nam sie spodobało. Cieżko to ominać? Planowalem zakup winiety wegierskiej i bede powoli musial mysleć o nowej trasie...chodzi nam o jak najszybsza trase gdyż jedziemy z Katowic na raz na 2 auta.
amatus1 napisał(a): Planowalem zakup winiety wegierskiej i bede powoli musial mysleć o nowej trasie...chodzi nam o jak najszybsza trase gdyż jedziemy z Katowic na raz na 2 auta.
Bratwojciech napisał(a):amatus1 napisał(a):papse napisał(a):Jeśli nie planujesz zakupu winiety HU to prościej będzie na Mursko, pamiętaj ominąć A5 na Słowenii.
Własnie nie myślałem o Mursku i Slowenii. Od zeszlego roku postanowiłem jeżdzić przez Wegry i nam sie spodobało. Cieżko to ominać? Planowalem zakup winiety wegierskiej i bede powoli musial mysleć o nowej trasie...chodzi nam o jak najszybsza trase gdyż jedziemy z Katowic na raz na 2 auta.
Nieczynne jest stare przejście. Nowe na M7 działa normalnie.
papse napisał(a):Dziwne, mi wyznacza przez M7.papse napisał(a):Jak masz w GM zaznaczoną opcję unikaj opłat, to będzie omijał.
Może w ten deseń?
amatus1 napisał(a):papse napisał(a):Jeśli nie planujesz zakupu winiety HU to prościej będzie na Mursko, pamiętaj ominąć A5 na Słowenii.
andywiki napisał(a):Myślisz amatus1 że przez Węgry jest szybciej ? Bo mi się wydaje że jednak przez Austrię ?
A pytam Cie bo też stoję przed tym dylematem jadąc z Katowic.
amatus1 napisał(a): Od zeszlego roku postanowiłem jeżdzić przez Wegry i nam sie spodobało.
papse napisał(a):andywiki napisał(a):Myślisz amatus1 że przez Węgry jest szybciej ? Bo mi się wydaje że jednak przez Austrię ?
A pytam Cie bo też stoję przed tym dylematem jadąc z Katowic.amatus1 napisał(a): Od zeszlego roku postanowiłem jeżdzić przez Wegry i nam sie spodobało.
Tutaj masz odpowiedź, identyczną otrzymasz ode mnie, a jeździłem różnymi trasami.
andywiki napisał(a):papse napisał(a):andywiki napisał(a):Myślisz amatus1 że przez Węgry jest szybciej ? Bo mi się wydaje że jednak przez Austrię ?
A pytam Cie bo też stoję przed tym dylematem jadąc z Katowic.amatus1 napisał(a): Od zeszlego roku postanowiłem jeżdzić przez Wegry i nam sie spodobało.
Tutaj masz odpowiedź, identyczną otrzymasz ode mnie, a jeździłem różnymi trasami.
papse piszesz że Ci się spodobało a to nie oznacza że jest szybciej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi