To jest moja trasa i może coś Ci pomoże stworzyć swoją https://www.google.com/maps/dir/Bielsko ... Chorwacja/"qra69"
qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi
qra69 napisał(a):spoko, ja się wcale nie przejmuje damy radę
walp napisał(a):qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi
Tu nie ma co wymyślać. Z Sosnowca 1/S1 do granicy. Dalej Żylina - Bratysława - Gyor - Szombately - Letenye - chorwacka A4/A1 -> do celu.
Ta trasa przewija się prawie na każdej stronie. Szczegóły mozna dopracować.qra69 napisał(a):spoko, ja się wcale nie przejmuje damy radę
Wierzymy.
tolek1 napisał(a):walp napisał(a):qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi
Tu nie ma co wymyślać. Z Sosnowca 1/S1 do granicy. Dalej Żylina - Bratysława - Gyor - Szombately - Letenye - chorwacka A4/A1 -> do celu.
Ta trasa przewija się prawie na każdej stronie. Szczegóły mozna dopracować.qra69 napisał(a):spoko, ja się wcale nie przejmuje damy radę
Wierzymy.
A tak poważnie. Mam wrażenie, że pan "qra69", to jakby odebrał wczoraj swoje pierwsze prawo jazdy i chce się sprawdzić na trasie do Chorwacji. W dobie informatyzacji zadaje pytania, na które potrafi odpowiedzieć osoba znająca się na obsłudze podstawowych portali internetowych. Źle wróżę - "Podaj na tacy a najlepiej zaprowadź". Taki mały leniuszek
tolek1 napisał(a):A tak poważnie. Mam wrażenie, że pan "qra69", to jakby odebrał wczoraj swoje pierwsze prawo jazdy i chce się sprawdzić na trasie do Chorwacji. W dobie informatyzacji zadaje pytania, na które potrafi odpowiedzieć osoba znająca się na obsłudze podstawowych portali internetowych. Źle wróżę - "Podaj na tacy a najlepiej zaprowadź". Taki mały leniuszek
Sadeczanin78 napisał(a):Ale rozumujac w ten sposób to wogole nie ma sensu o cokolwiek pytać bo wszystko można wygooglowac a myślę że fora takie jak to są właśnie po to żeby pytać nawet o bzdury bo miło się rozmawia nawet 10 raz o rzeczach które człowiek lubi ale to moje zdanie tylko
Raphael napisał(a):Poza tym jest różnica między żądaniem "dajcie mi najszybszą", co sugeruje dość małe zastanowienie autora pytania nad przebiegiem trasy, a pytaniem "patrzyłem na GM, ogólnie wiem że na Żylinę, Bratysławę, Szombathely, ale nie wiem czy szybciej M70 czy przez Lendawę? a może 74 i potem M7? co radzicie?"
tolek1 napisał(a):walp napisał(a):qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi
Wierzymy.
A tak poważnie. Mam wrażenie, że pan "qra69", to jakby odebrał wczoraj swoje pierwsze prawo jazdy i chce się sprawdzić na trasie do Chorwacji. W dobie informatyzacji zadaje pytania, na które potrafi odpowiedzieć osoba znająca się na obsłudze podstawowych portali internetowych. Źle wróżę - "Podaj na tacy a najlepiej zaprowadź". Taki mały leniuszek
qra69 napisał(a):tolek1 napisał(a):walp napisał(a):qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi
Wierzymy.
zadałem pytanie bo jest kilka możliwości przejazdu a nie mam pojęcia która droga okaże się najszybsza, najlepsza. Jadę z maluchem więc czas jest dla mnie istotnie ważny więc poprosiłem tylko o pomoc. Prawko mam 23 lat jakby co więc nie udało Ci się sprawdzałem google maps, 2 różne nawigacje i na każdej trasy się róźnią, stąd prośba o miejscowości przelotowe co by było najszybciej
qra69 napisał(a):podeślijcie najszybszą trasę z Sosnowca przez Słowację i Węgry do Baska Voda, najlepiej z punktami przelotowymi żeby dało się wysłać na telefon (google maps). Będę wdzięczny pierwszy raz w tym roku wybieram się do Chorwacji, wyjazd 18.06, powrót 30.06
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi