Paweg napisał(a):Jest jakies dobre ominięcie dróg płatnych w Czechach i Słowenii? Czy opłaca się bardziej wykupić i jechać spokojnie?
Paweg napisał(a):Dziękuję, lecz chyba wolę pojechać na google licząc na szczęście niz czytac tysiące stron na tym forum podczas urlopu. Osobom faktycznie starającym się pomóc dziękuję i pozdrawiam
Paweg napisał(a):Jest jakies dobre ominięcie dróg płatnych w Czechach i Słowenii? Czy opłaca się bardziej wykupić i jechać spokojnie?
kondi napisał(a):Paweg napisał(a):Jest jakies dobre ominięcie dróg płatnych w Czechach i Słowenii? Czy opłaca się bardziej wykupić i jechać spokojnie?
Jeśli ew. rozważasz jazdę przez Słowację to pokonanie 200km po tym kraju zmęczyło mnie 3-krotnie bardziej niż trasa Matera-Kraków (2000km) "na raz" w lipcu bieżącego roku.
kanarowski napisał(a):kondi napisał(a):Paweg napisał(a):Jest jakies dobre ominięcie dróg płatnych w Czechach i Słowenii? Czy opłaca się bardziej wykupić i jechać spokojnie?
Jeśli ew. rozważasz jazdę przez Słowację to pokonanie 200km po tym kraju zmęczyło mnie 3-krotnie bardziej niż trasa Matera-Kraków (2000km) "na raz" w lipcu bieżącego roku.
Ale jechałeś autostradą czy drogami lokalnymi? Bo mi się przez Słowację super jedzie, oczywiście jadę autostradą.
elka21 napisał(a):Nam też nie brakło , ale mając XXI wiek, nie podejrzewaliśmy, że na Węgrzech, może być taka porażka ze stacjami .
Jeżdżąc po Polsce, to na drogach gminnych jest więcej stacji benzynowych, niż na Węgrzech na drogach tranzytowych .
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi