kondi napisał(a):Czy możecie polecić sprawdzoną trasę Kraków-Split? Koniecznie przez Słowację i Węgry. Jak lubicie?
anakin napisał(a):Bez winiety słowackiej (omijasz R1 w BB), a winietę węgierską kupujesz na pierwszej stacji za granicą w Sahy.
nes napisał(a):Winiety słowacką i węgierski możesz bez problemu kupić sam online z domu. Oba kraje mają e-winiety.
kondi napisał(a):Czyli zjeżdżam w prawo z głównej na wysokości Tesco.
kondi napisał(a):Za winietę HU można płacić kartą na pierwszej stacji paliw po przekroczeniu granicy SK-HU, czy niechętnie wciąż i wolą cash?
kondi napisał(a):Co do winiety HU. Chciałbym zakupić np. online w sobotę o 23:30.
anakin napisał(a):.
anakin napisał(a):kondi napisał(a):Co do winiety HU. Chciałbym zakupić np. online w sobotę o 23:30.
A po co Ci takie kombinacje i lęk czy ktoś zaksięguje czy nie?
Kupujesz na stacji i już.
W życiu nie kupowałem winiet inaczej.
W Chyżem, Rajce, Sahy....nigdy nie było problemu.
nowotarżanin napisał(a):Można i tak choć osobiście nie widzę żadnego problemu z zakupem winiety online, wklepuję kartę kredytową na https://www.autopalyamatrica.hu/ i za moment mam potwierdzenie na mailu o dokonanym zakupie, choć przyznaję nigdy nie kupowałem w sobotę.
kondi napisał(a):Świetnie. Czy mógłbyś wskazać na mapie gdzie dokładnie w Sahy kupujesz winietę HU?
nowotarżanin napisał(a):Można i tak choć osobiście nie widzę żadnego problemu z zakupem winiety online
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi