mario mario napisał(a):Przy 130-140km/h jest to zdecydowanie mało komfortowe
Pewnie dlatego standardowo wolno 130 a miejscami nawet 100
tranquilo napisał(a):Ile jest tej M86 bez parkingów i stacji? 120km?? Nie jesteś w stanie przejechać 120km bez sikania i tankowania?
A w Szombately jest tylko jedna stacja?
Trajgul napisał(a):... M86 do Szombathely pusta i ladna ale za to ani jednego parkingu czy CPNu (pampersy proponuję ubrać)...
krutom napisał(a):M86 ma parę zjazdów, można skorzystać lub zawczasu zaplanować, zwłaszcza jak się jedzie z dziećmi.
Tomasz1111 napisał(a):Ściągnąłem tę apke, zobaczę jak działa ? A czy Janosik się sprawdza na całej trasie czy macie coś innego do polecenia jeżeli chodzi o radary itp ?
Trajgul napisał(a):krutom napisał(a):M86 ma parę zjazdów, można skorzystać lub zawczasu zaplanować, zwłaszcza jak się jedzie z dziećmi.
Zaplanować zjechanie z drogi? Jakoś nie mogę tego sobie wyobrazić
Trajgul napisał(a):Droga od Rajki w kierunku Gyor znosna ale spory ruch i z tego co widziałem była zawalona stacja paliw, by móc na nią wjechać. M86 do Szombathely pusta i ladna ale za to ani jednego parkingu czy CPNu (pampersy proponuję ubrać). Skrót do Lenti i dalej do M70, wymieniana nakładka jezdni oraz średni stan drogi. M70 w kierunku Letenye - myślisz, że w końcu przyspieszysz ale czekają na ciebie 2 wahadła.
Dzw1906 napisał(a):Witam, wybieramy sie na wyspę Pag, startujemy 20 lipca w nocy, zawsze jeździłem przez cz,a,slo. Teraz jedziemy na kilka nocy więcej i uznałem za bardziej opłacalna trasę przez Słowację i Węgry. Startujemy z Katowic. Podpowiedzcie prosze jaka trasa bedzie najlepsza i co z winietami. Jeśli macie jakieś sprawdzone noclegi na trasie to poproszę, nie wykluczam postoju.
Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi