smer napisał(a):Wczoraj wróciłem z wakacji. Z najważniejszych informacji z drogi "na świeżo" to tak:
A jak wygląda pozostała część 86 Dziury czy już połatane, bo wieści dochodziły ostatnimi czasy dość niesprzyjające
miro napisał(a):Czy kojarzy ktoś jakąś stację benzynową zaraz za przejściem w Rajce po węgierskiej stronie?
Potrzebuję kupić winietę na Węgry. Może na przejściu granicznym je sprzedają?
Jechałem przez tą granicę tylko raz i nie bardzo pamietam czy tam jest jakaś stacja.
wasek napisał(a):aha pytanko jeszcze odnosnie tej knajpki w csornej, orientuje sie ktos w jakich godzinach jest czynna ?
wasek napisał(a):Witam,
Da rade pyknac to na raz, ok 1200-1300 km ? . Ile może nam to zajać, jadac w miare przepisowo ? Przerwy planuje jedna dluzsza na jedzenie a reszta na siku / papieroska. Wiem że każdy ogranizm jest inny i inaczej sie meczy, ale jakias wiedze jako wytrawni croexperci napewno macie
aha pytanko jeszcze odnosnie tej knajpki w csornej, orientuje sie ktos w jakich godzinach jest czynna ?
piamir napisał(a):Witam. Ja mam dokładnie do przejechania na swoje "leże" 1300 km. Prowadzę sam. Jadę przez Słowację, Węgry (droga nr 86), Redics i objazdem słowenskiej autostrady przez Dolga Vas, a potem wjazd na autostradę w Varazdinie i dalej na Peljesac. Robię sobie kilka przrw. Moja pierwsza podróż trwała ok. 22 godzin, a piąta juz trwała ok. 17 godzin. Trochę rozsądku i dasz radę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi