Gonzales napisał(a):Bijąc się w piersi dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na mój post kilka stron wcześniej.
Po długim namyśle postanowiliśmy rozbić dojazd na 2 dni i zanocować na Węgrzech.
Nocleg (z pomocą oczywiście naszego forum ) znalazłem niedaleko Letenye w dobrej cenie 30000 Forint (około 400 zł) za w sumie 10 osób. Pojedziemy w dzień i zobaczymy jak wygląda "dobra zmiana" u naszych bratanków
Pozdrowienia.
luk-lp napisał(a):Gonzales napisał(a):Bijąc się w piersi dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na mój post kilka stron wcześniej.
Po długim namyśle postanowiliśmy rozbić dojazd na 2 dni i zanocować na Węgrzech.
Nocleg (z pomocą oczywiście naszego forum ) znalazłem niedaleko Letenye w dobrej cenie 30000 Forint (około 400 zł) za w sumie 10 osób. Pojedziemy w dzień i zobaczymy jak wygląda "dobra zmiana" u naszych bratanków
Pozdrowienia.
Cześć,
Czy mógłbyś podesłać namiary na ten nocleg koło Letenye???
Pozdrawiam,
luk-lp napisał(a):Gonzales napisał(a):Bijąc się w piersi dziękuję wszystkim którzy odpowiedzieli na mój post kilka stron wcześniej.
Pozdrowienia.
Cześć,
Czy mógłbyś podesłać namiary na ten nocleg koło Letenye???
Pozdrawiam,
eric24 napisał(a):witajcie
na początku życze wszystkim zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych a teraz do sprawy w tym roku postanowiłem pierwszy raz jechać busem na cro na początku myślałem o drodze przez cz-a-sl tak jak wcześniej jeźdźiłem ale po przeczytaniu wcześniejszych postów jestem juz na 100% przekonany że pojadę przez Węgry ,mam prośbę czy moglibyście mi podać którędy najlepiej jechać ponieważ pojadę tędy pierwszy raz zależy mi aby jak najwiecej jechać autostradami ,wyjeżdżać będę 20.06(środa) gdzieś w godzinach popołudniowych z Mikołowa opel vivaro 9 osobowy
dzięki i pozdrawiam
robertpeti napisał(a):Część wszystkim. Wyjeżdżamy ok 24 00 z Zakopanego do Okrug Gornj na Ciovo przez zyline, bratyslawe,letenye i mam pytanie jakiego rzeczywistego czasu przejazdu mogę sie spodziewać do granicy węgierska chorwackiej moze ktoś jechał i wie ile to sie różni od tego co pokazuje wujek Google i jak wyglada ta trasa noca .Wyjazd w nocy z czwartku na piątek 22 czerwca
wojtekx37 napisał(a):Ułożyłem sobie trasę przez Węgry i Słowenię bez opłat, spójrzcie, czy gdzieś się nie pomyliłem i nie trafię na odcinek płatny?
https://goo.gl/maps/PyDjepaEBnq
wojtekx37 napisał(a):Ułożyłem sobie trasę przez Węgry i Słowenię bez opłat, spójrzcie, czy gdzieś się nie pomyliłem i nie trafię na odcinek płatny?
https://goo.gl/maps/PyDjepaEBnq
robertpeti napisał(a):Czy sa jakies problemy z tankowaniem i placeniem karta noca na Slowacji i Wegrzech . Chodzi mi glownie o dostepnosc stacji otwartych 24h i o to zeby nie targac forintow
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi