wiertar napisał(a):Jedziemy w nocy z 9 na 10 września do Vodice, przez autostrady słowacki i węgierskie. Nie będzie problemu z kupnem winiet na stacjach po drodze?
Cropata napisał(a):Witaj Janusz cope lat
Dziekuje za odpowiedź zadam ostatnie Ty bys jechał na granice Komarano czy Sahy ? może programowi chodzi że w sahy nie masz odrazu autostrady? albo komarano jest szybciej? pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):Cropata napisał(a):Witaj Janusz cope lat
Dziekuje za odpowiedź zadam ostatnie Ty bys jechał na granice Komarano czy Sahy ? może programowi chodzi że w sahy nie masz odrazu autostrady? albo komarano jest szybciej? pozdrawiam
Jechałbym trasą niebieską z pierwszego linku.
Witaj - ale nie wiem co to znaczy "cope lat"
Cropata napisał(a):cope lat oznacza tylko jedno ze Janusz 9 ,10 lat temu duzo mi pomógł podczas mojego pierwszego wyjazdu na Cro . To taki dobry duszek tego forum !!! mam nowy nick bo starego ani hasła nie pamiętam!!!
noik22 napisał(a):Witam,
Potrzebuje Waszej porady odnośnie trasy przez Słowację i Węgry. W Chorwacji byłem już dwa razy (Brela) jednak zawsze wyjeżdżalem z Podkarpacia, moja trasa przebiegała przez Barwinek, Koszyce i Balaton. W wrześniu również wybieram się do Breli, jednak będę startował że Śląska (okolice miejscowosci Czechowice Dziedzice). Proszę o poradę jaka trasę wybrać, ze względu na małe dziecko zależy mi żeby trasa była jak najszybsza. Ze względu na koszty chciałbym również uniknąć Słowenii . Myślałem o takiej trasie; Czechowice Dziedzice,Żywiec, żylina, Bratysława, gyor, Szombathely, letenye. Jakieś rady?