śmigacz napisał(a):Takie samo mam zdanie. Nikt mnie nie goni a po drodze można zawsze coś ciekawego zobaczyć. W dodatku z reguły w wakacje mam 45-60 dni urlopu.
ale pewnie "niestety" zawsze lipiec-sierpień:)
witek_bronx napisał(a):WITAM, ruszamy w okolice ZADARU 2.09.2017.
Byłem w Chorwacji w 2014 roku i pamiętam, że jechaliśmy przez Węgry bez opłat. Omijając autostrady (tzn kawałkiem była ale ta część bezpłatna) podpowiedzcie mi prosze czy coś się pozmieniało przez te 3 lata? Można jeszcze jechać przez Węgry bez opłat czy tak jest to skonstruowane że musze mieć winiete na Węgry?
witek_bronx napisał(a):Witam, ruszamy z Łodzi. w 2014 jechaliśmy przez przejście POL/SŁO w Zwardoniu, później Żylina, Bańska Bystrzyca i do Węgier.
Podróż przez węgierski opłotki wspominam dobrze, ruch zerowy i szybko poszło. Ale moze coś się przez te 3 lata zmieniło.
witek_bronx napisał(a):Ok, dziękuję. Ale nie ma chyba zdecydowania jesli chodzi o 86tke że ten kawałek od granicy jest bezpłatny? Czyli jestem w punkcie wyjscia
Ale mimo wszystko dziekuje za info.
POZDRAWIAM
witek_bronx napisał(a):Ok, dziękuję. Ale nie ma chyba zdecydowania jesli chodzi o 86tke że ten kawałek od granicy jest bezpłatny? Czyli jestem w punkcie wyjscia
POZDRAWIAM
tomi_weber napisał(a):witek_bronx napisał(a):Ok, dziękuję. Ale nie ma chyba zdecydowania jesli chodzi o 86tke że ten kawałek od granicy jest bezpłatny? Czyli jestem w punkcie wyjscia
POZDRAWIAM
Z 1 albo 150 zjeżdżasz na 86 ale nie M86 bo to autostrada biegnąca śladem starej 86.
Janusz Bajcer napisał(a):M 86 nie biegnie śladem starej 86.
https://www.google.pl/maps/@47.4376263,17.0654413,13z
Starej 86 nie zwinęli
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi