Chyba coś nie wyszło, nie umiem wkleić zdjęcia.
Sorki
Muszę poczytać.
Chyba jednak sie udało wkleić link !
adikos napisał(a):jgarbo jak wrocisz napisz co i jak z ta trasa
wycinanka napisał(a):Witam
10 sierpnia wyjeżdzamy do Dubrovnika. Wybrałam dwie trasy, ale nie wiem która lepsza (może żadna?)...
1- Wrocław- Boboszów- Brno- Bratysława- Balaton- Banja Luka- Mostar- Dubrownik;
2- Wrocław- Zwardoń na Budapeszt- Sarajewo- Dubrownik.
Która lepsza, szybsza, tańsza? Czy to co podałam nie jest zbyt dużym uproszczeniem?
Jeśli obie są beznadziejne, to proszę o wyrozumiałość;)
MWN napisał(a):Mimo wszystko nadal obstaję przy trasie: Boboszów, Mohelnice, Brno, Wiedeń, Maribor, Zagreb i dalej A1 do Dubrovnika. Sam jechałem w czerwcu do Sarajeva: to bardzo męcząca trasa i potrzebowałem na to 14:45˛samej jazdy, a jeżdżę szybko. Łącznie w samochodzie byłem 16 godzin.
Największy komfort i prędkość choć za pewne pieniądze jeździ się autostradami w Austrii i Chorwacji. Z Tucepi wracałem 11 godzin i to ma sens.
hepik napisał(a): 31 marca 2010 roku otwarto nową autostradę M6 łączącą obwodnicę Budapesztu M0 z miastem Bóly -20 km od granicy chorwackiej (przejście graniczne Ivándárda-Branjin Vrh).
212 kilometrowy odcinek trasy europejskiej E73 - autostrada M6 (węg. M6 autópálya) umożliwia wygodny przejazd między Budapesztem i Peczem na południu kraju oraz stanowi obecnie szybkie połączenie z Chorwacją oraz Bośnią.Węgierska autostrada M6 tworzy także najbardziej dogodne połączenie z Dalmacją i portami Adriatyku, szczególnie po wybudowaniu autostrady A5 w Chorwacji oraz autostrady A1 w Bośni.
hepik napisał(a):31 marca 2010 roku otwarto nową autostradę M6 łączącą obwodnicę Budapesztu M0 z miastem Bóly -20 km od granicy chorwackiej (przejście graniczne Ivándárda-Branjin Vrh).
212 kilometrowy odcinek trasy europejskiej E73 - autostrada M6 (węg. M6 autópálya) umożliwia wygodny przejazd między Budapesztem i Peczem na południu kraju oraz stanowi obecnie szybkie połączenie z Chorwacją oraz Bośnią.Węgierska autostrada M6 tworzy także najbardziej dogodne połączenie z Dalmacją i portami Adriatyku, szczególnie po wybudowaniu autostrady A5 w Chorwacji oraz autostrady A1 w Bośni.
joaer napisał(a):A1 w Bośni to chyba te 20km koło Sarajeva?
Powrót do FAQ - czyli najczęściej zadawane pytania