napisał(a) Trebor » 28.03.2006 20:37
RadaR napisał(a):Czyli polecasz przez Zupanje? Powiedz mi jeszcze czy nocowałeś w Sarajewie. Jeśli tak to czy masz może jakiś namiar, nazwę, cokolwiek. Interesuje mnie jakiś w miare niedrogi i w miare przyzwoity pensjonat czy hotel czy coś. Pokój po prostu, jesteśmy wygodni
Aha jeszcze pytanko o odcinek Srbinje-Hum. Czy tam poważnie nie ma asfaltu!!?? Wiem wiem pisaliście o tym sporo ale aż wierzyć sie nie chce. Szok. W każdym razie do przejechania??
Pozdro.
Hej,
w zeszłym roku nocowałem w Sarajevie, przejazdem na południe. Byliśmy nastawieni na nocleg w jakimś pensjonacie, ale po sprawdzeniu trzech stwierdziliśmy, ze nasze pieniądze jednak mają dla nas wartość.
Nie pamiętam dokładnie, ile te noclegi kosztowały (no, na 4-osobową rodzinke wychodziło nieźle), ale skończyło sie na tym, że wjechaliśmy do czystej i sympatycznej Ilidży (dzielnica Sarajeva) i rozbiliśmy się na campingu. To nas kosztowało jakieś 150 zł (namiot, auto i 4 osoby), więc tanio. Hotele i pensjonaty w Sarajevie są drogie - wiele osób już o tym nieraz pisało, a mnie wypada tylko potwierdzić. Pozdrowienia.