Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trasa Poznań - Sibenik

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kuchtal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuchtal » 09.06.2011 17:25

Dużo czytałem o przejściu w Mecjl.
Będę tam w piątek 1lipca miedzy 7 a 10 rano, czego mogę się tam spodziewać ??
tomek--
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek-- » 09.06.2011 20:32

Powinieneś mieć nadzieję że nie będzie żle, tylko ty będziesz w sobotę rano, chyba że jesteś szybszy od światła :) Ja też tak jadę tylko o 12 z Poznania. Pozdrawiam
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 09.06.2011 20:59

Cześć KUCHTAL Twoja trasa jest OK , ja zawsze tak jadę do CRO , może ci ona dobra może i nie opinie są różne sam zauważyłeś , ale pamiętaj o tym że droga to też wakacje i ma być częścią wakacji a nie wyścigiem życzę SZEROKOŚCI :wink:
kuchtal
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kuchtal » 09.06.2011 21:33

tomek-- napisał(a):Powinieneś mieć nadzieję że nie będzie żle, tylko ty będziesz w sobotę rano, chyba że jesteś szybszy od światła :) Ja też tak jadę tylko o 12 z Poznania. Pozdrawiam

Na początku źle napisałem - wyjazd mam 30czerwca o 20stej a będę w chorwacji 1lipca (piątek). Tak to wyszło, bo jadę z małą córeczką i mam nadzieję, że będzie mi spała całą noc :-). Zresztą lubię jeździć nocą.
tomek--
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek-- » 09.06.2011 21:42

Na początku źle napisałem - wyjazd mam 30czerwca o 20stej a będę w chorwacji 1lipca (piątek). Tak to wyszło, bo jadę z małą córeczką i mam nadzieję, że będzie mi spała całą noc :-). Zresztą lubię jeździć nocą.[/quote]

W takim, razie na bank granice masz puste, bo ruch zaczyna się od piątku wieczora, ale jak kolega napisał za kierownicą nie ma mocnych- pamiętaj i szerokości.
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Trasa Poznań - Sibenik - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone