Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trasa Łódź - Dubrovnik.

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 26.06.2006 11:39

Widzę że zebrali się tu specjaliści, jak byście ustawili kolejność.
1.Qtek 9090
2.E-ten G-500
3. MIo 701
4. Fujtsu-siemens LOOx N560.
Mam swoje starocie, a zamierzam coś z tego kupić.
Może ktoś testował mapę VIA GPS Chorwacji??
MarkSt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarkSt » 26.06.2006 12:56

daisykf napisał(a):Widzę że zebrali się tu specjaliści, jak byście ustawili kolejność.
1.Qtek 9090
2.E-ten G-500
3. MIo 701
4. Fujtsu-siemens LOOx N560.
Mam swoje starocie, a zamierzam coś z tego kupić.
Może ktoś testował mapę VIA GPS Chorwacji??

ad.1 Qtek 9090 to dość stary model, powinien pracować bez problemów, ale: Win2003 i brak Edge w module GSM (zależy czy ktoś potrzebuje dla mnie to dość ważny element). No i konieczność dokupienia modułu GPS na bluetooth-ie.
ad.2 i ad.3 nie znam
ad. 4 bawiłem się n520 i chodziło to bardzo dobrze, jako że n560 to nowy model ze znacznie szybszym procesorem powiedziałbym że pierwsze miejsce. Wadą jest brak modułu GSM jeśli go wogóle potrzebujemy.

Pozdr
MarkSt
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarkSt » 26.06.2006 13:00

daisykf napisał(a):do MarkSt
Drobne pytanie czy w I-go można sobie wgrywać poszczególne mapy na kartę, np. aby zmieścić to tazem z automapą??

Z samym Igo nie eksperymentowałem. Zrobiłem tak że do karty z Igo (1GB) dograłem Automapę. Cała się nie zmieściła więc wywaliłem plany miast do których w przewidywalnej przyszłości nie wybieram się.

Pozdr
hania731
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hania731 » 26.06.2006 17:06

daisykf napisał(a):do MarkSt
Drobne pytanie czy w I-go można sobie wgrywać poszczególne mapy na kartę, np. aby zmieścić to tazem z automapą??
Co do drogi jak już pisałem wyżej mam pewne doświadczenia.
1. Staraj się nie jechać przez BiH po dużych opadach deszczu, droga jest kręta i w wielu miejscach szczególnie po deszczach opadają na droge kawałki skał.
2. Koniecznie zobacz muzeum pstrąga (przy samej drodze), jest tam też super knajpka za małe pieniądze, no i gabloty z pstrągami po 25kg.
W te okolice zjeżdzają , gliździarze z całej europy.
Dotychczas na 10 czołowych miejsc (w wielkości ryby), 9 jest z tych okolic.
Acha pizde o drodze wzdl€z rzeki Neretwy.
pozdrowienia.
Sorry auto mam na ON

Gdzie jest to muzeum pstrąga??
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Trasa Łódź - Dubrovnik. - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone