Kasia89 napisał(a):Witam! Ja z kolejnym pytaniem Jak już wspomniałam (bądź nie) - wybieram się na przełomie lipca i sierpnia, najprawdopodobniej do Breli. Planujemy wyjechać w ciemno, ale mam wątpliwości czy uda nam się znaleźć jakiś apartament (niekoniecznie przy linii brzegowej). Czy im dalej od morza ceny się zmniejszają? Czy pewniej będzie zaklepać sobie coś przez internet? Co o tym sądzicie?
Gosia38 napisał(a):Kasia89 napisał(a):Witam! Ja z kolejnym pytaniem Jak już wspomniałam (bądź nie) - wybieram się na przełomie lipca i sierpnia, najprawdopodobniej do Breli. Planujemy wyjechać w ciemno, ale mam wątpliwości czy uda nam się znaleźć jakiś apartament (niekoniecznie przy linii brzegowej). Czy im dalej od morza ceny się zmniejszają? Czy pewniej będzie zaklepać sobie coś przez internet? Co o tym sądzicie?
Też planowałam wybrać sie do Breli, jednak przed samym zjazdem na Brelę zdecydowaliśmy, że jedziemy do Baska Voda i chyba słusznie. Z tego co słyszałam w Breli apartamenty są dużo drozsze a i połozenie apartamentów nie dla wszystkich korzystne (wspinanie stromo po schodach). Mieszkalismy w Baska Voda ale chodzilismy na plażę do Breli (15 min spacerkiem), bo bardziej nam się podobała, więc może taką opcję wybierzecie? My płaclismy za apartament 4-os, ale meszkalismy w dwójkę - 26 EUR w terminie 13-25.06. Do plaży mieliśmy 2 min drogi.
Peyo napisał(a):Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale mam pytanie odnośnie winiet.