Witajcie chciałbym abyście ocenili mój wstępny Plan wypoczynku i zwiedzania:)
Jestem osobą która długo na miejscu nie usiedzi wraz żoną ale mimo to trochę czasu na chill bedzie:)
Wyjazd 2 połowa Września
1. Dzień Wyjazd z Warszawy około 4 rano Sobota . Nocleg w Hotelu w Wiedniu Myślę ze około 12-13 bede na miejscu
W tym tramwajem na rynek jakaś kawka pobieżne zwiedzanie wiadomo zobaczę nie wiele ale zawsze coś od tej 12 do 22 troche czasu jest
2. Dzień Ruszam rano okolo 5-6 do miejsca Docelowego to jest Makarska o której bede to bede nie spiesze sie zamelduje sie i wypoczynek
3. Dzien Pon Pełny Relaks Plaza Odpoczynek
4. Dzien Wtorek Mostar 1 dniowa wycieczka ruszam okolo 6 wróce pewnie okolo 22
5. Dzien Sroda Relax na miejscu Makarska
6. Dzien Czwartek Wodospady z rana potem Split Kawka cos tam napewno zobacze
7 .Dzien Piatek Fish Picnic czyli w zasadzie Relax Wyspy
8 i 9 i 10 Sobota i Niedziela i Poniedzialek to Dubrownik w sensie przenosze sie tam na te 3 noclegi żeby go na spokojnie zwiedzic polazic ale i tez poplażować
11 dzien Wtorek 5 rano ruszkam do Włoch do punta sabbioni Trasa porzadna 800km wie caly dzien jazdy melduje sie i wypoczynek
12 dzien Sroda Tramwajem wodnym do Wenecji Zwiedzanie
13 dzien Czwartek Tramwajem do Wenecji Zwiedzanie
14 dzien Piatek Rano 5 ruszam znowu do Wiednia Austria Melduje sie okolo 12-13 i mam znowu czas na zwiedzanie do tej 22
15 dzien Sobota to juz rano wstaje i trasa do Warszawy akurat na jedzien dzien moze z jakims postojem przerwa na relax .
Co myślicie mysle ze nie przesadzilem wcale nie az tak duzo trasy a i sporo zobacze