bodzio_gdańsk napisał(a):Ponieważ jestem z Gdańska doradzę jak bym jechał (zawsze startuje z południa Polski ponieważ mam tam rodzinę to niewątpliwie jest plus ale da się to zjechać bez "międzylądowania") i raczej bez problemu Gd-Toruń nasza A1 potem Toruń-Łódż (to chyba najgorszy odcinek- budowa A1 oraz trzeba uważać na fotoradary -wiem co piszę odczułem to na własnej kieszeni oraz punktach-mimo wszytko da się przejechać),Łódż - Bielsko bez problemu ,następnie Słowacja do Bratysławy dalej Węgry tylko autostradą okrążyć Balaton dalsza opcja ale chyba lepsza niż wspominana 86 potem dojazd do Latenje i juz Cro....oczywiście trzeba planować postoje nawet przespać się po drodze gdzieś na jakiejś stacji ale to są wakacje,urlop człowiek funkcjonuje na innych obrotach.
Pozdrawiam i zyczę szerokiej drogi !!!!!
eltori napisał(a):bodzio_gdańsk napisał(a):Ponieważ jestem z Gdańska doradzę jak bym jechał (zawsze startuje z południa Polski ponieważ mam tam rodzinę to niewątpliwie jest plus ale da się to zjechać bez "międzylądowania") i raczej bez problemu Gd-Toruń nasza A1 potem Toruń-Łódż (to chyba najgorszy odcinek- budowa A1 oraz trzeba uważać na fotoradary -wiem co piszę odczułem to na własnej kieszeni oraz punktach-mimo wszytko da się przejechać),Łódż - Bielsko bez problemu ,następnie Słowacja do Bratysławy dalej Węgry tylko autostradą okrążyć Balaton dalsza opcja ale chyba lepsza niż wspominana 86 potem dojazd do Latenje i juz Cro....oczywiście trzeba planować postoje nawet przespać się po drodze gdzieś na jakiejś stacji ale to są wakacje,urlop człowiek funkcjonuje na innych obrotach.
Pozdrawiam i zyczę szerokiej drogi !!!!!
Nie chcę zakładać nowego wątku żeby nie zaśmiecać. A mam pytanie dot. naszej rodzimej A1. Jedziemy z Elbląga właśnie A1 (na Łódź potem na BB i przez Zwardoń) i interesuje mnie jak ona wygląda za Toruniem - czy do Łodzi jedzie się autostradą czy nie? Na Euro mieli otworzyć jakiś odcinek, ale czy go otworzyli i czy go z powrotem nie zamknęli?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi