Nord* napisał(a):Ryszard_K napisał(a):
Mam jeszcze pytanko: z Cieszyna wjeżdżam na teren Czech czy muszę kupić winietę na ten kawałek do Słowacji?
Stary Chorwat napisał(a):Nord* napisał(a):Ryszard_K napisał(a):
Mam jeszcze pytanko: z Cieszyna wjeżdżam na teren Czech czy muszę kupić winietę na ten kawałek do Słowacji?
Nie musisz tylko pokonaj przejście graniczne w centrum Cieszyna lub przy przejściu w Cieszynie Boguszowicach zaraz za nim po stronie Czeskiej na rondzie zjedź w lewo do centrum Czeskiego Cieszyna potem drogą na Trzyniec Jabłunków i Ćadce i po kłopocie.
Nord* napisał(a):Hmmm.. nie wygląda to na wielki problem.
Nord* napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Nord* napisał(a):Ryszard_K napisał(a):
Nie musisz tylko pokonaj przejście graniczne w centrum Cieszyna lub przy przejściu w Cieszynie Boguszowicach zaraz za nim po stronie Czeskiej na rondzie zjedź w lewo do centrum Czeskiego Cieszyna potem drogą na Trzyniec Jabłunków i Ćadce i po kłopocie.
Hmmm.. nie wygląda to na wielki problem.
hepik napisał(a):Nord* napisał(a):Stary Chorwat napisał(a):Nord* napisał(a):Ryszard_K napisał(a):
Hmmm.. nie wygląda to na wielki problem.
Pachnie lekką paranoją
Następne miasteczko ,które ma wybudowaną bezpłatną obwodnicę (podobnie jak czeski Cieszyn) jest Jabłonków.
Też ją mozna ominąć i pojechać przez centrum
Naprawdę tak trudno zajrzeć do linkowanego wcześniej wątku?
forum/viewtopic.php?p=428125#428125
Południowiec napisał(a):Na początku trzymać się prawego pasa, bo w okolicach marketu (nie pamiętam nazwy Media??) będzie na skrzyżowaniu w prawo. Wszystko dobrze oznaczone. Sporo pokonuje się tunelem. Zjazd lekko pod górkę na Graz i prosta.