Lechu67 napisał(a):Jechałem brzegiem co prawda 2 lata temu i wtedy droga była mocno rozkopana. Straciłem jakieś 2,5 h na te kilkadziesiąt kilometrów. Znając Chorwatów to już pewnie droga zrobiona, chyba, że rozkopią następny kawałek.
Jeśli robisz trasę na raz, to wybrałbym autostradę i tunel. To będzie ostatni odcinek trasy, kiedy jesteśmy najbardziej zmęczeni, a jest kręta i wąska.. Zwiedzić ją możesz na spokojnie później.
W Rabacu, wybieraj apartament co najwyżej w 3-4 lini domów, bo wyżej to 10 piętro bez windy. My w 4 rzędzie od morza mieliśmy 198 stopni.
dijek napisał(a):Lechu67 napisał(a):Jechałem brzegiem co prawda 2 lata temu i wtedy droga była mocno rozkopana. Straciłem jakieś 2,5 h na te kilkadziesiąt kilometrów. Znając Chorwatów to już pewnie droga zrobiona, chyba, że rozkopią następny kawałek.
Jeśli robisz trasę na raz, to wybrałbym autostradę i tunel. To będzie ostatni odcinek trasy, kiedy jesteśmy najbardziej zmęczeni, a jest kręta i wąska.. Zwiedzić ją możesz na spokojnie później.
W Rabacu, wybieraj apartament co najwyżej w 3-4 lini domów, bo wyżej to 10 piętro bez windy. My w 4 rzędzie od morza mieliśmy 198 stopni.
Apartament wybrany ....chyba wyższy rząd ..ul .Jadranska - zgadzam sie ze podejsc trzeba ale i widok lepszy cos za coś plus cena na poczatku maja
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi