ebrantil napisał(a):Witam wyjeżdżam jutro na noc z Lublina przez Słowację i Węgry czy ktoś kto ostatnio jechał tą trasą doradzi biorąc pod uwagę remonty na Słowacji czy kierować się z Dukli na Nowy Żmigrod Ożenną Bardejow i dalej Preszów czy za Świdnikiem jechać na Stropkow. Która trasa będzie będzie mniej uciążliwa.
valdemar napisał(a):Między Barwinkiem s Svidnikiem. Plus jedno spore za Svidnikiem.
Te za Barwinkiem to drobne mijanki i rzeczywiście nie ma sensu omijać, wyżej pisałem że w weekend nie ma tirów, które mogą mocno spowolnić przejazd, a za Svidnikiem odbić na Stropkov, aby uniknąć długiego wahadła w Sariskim Stavniku.
ebrantil napisał(a):Witam wyjeżdżam jutro na noc z Lublina przez Słowację i Węgry czy ktoś kto ostatnio jechał tą trasą doradzi biorąc pod uwagę remonty na Słowacji czy kierować się z Dukli na Nowy Żmigrod Ożenną Bardejow i dalej Preszów czy za Świdnikiem jechać na Stropkow. Która trasa będzie będzie mniej uciążliwa.
jan ostrzycki napisał(a):Wahadła za Barwinkiem praktycznie nie odczuwalne. Szło na bieżąco. Nie opłaca się szukać objazdu. Stan na sobota 24.06. godziny poranne.
Alize 1800 napisał(a):jan ostrzycki napisał(a):Wahadła za Barwinkiem praktycznie nie odczuwalne. Szło na bieżąco. Nie opłaca się szukać objazdu. Stan na sobota 24.06. godziny poranne.
24.06 to piątek. O której godzinie pokonywałeś wahadła za Barwinkiem?
A potem za Stropkovem skręcałeś w prawo na 556? Jakieś inne niespodzianki na trasie?
jan ostrzycki napisał(a):Jechałem prosto Barwinek/Presov jak znaki pokazują. Nigdzie nie skręcałem.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi