shrek napisał(a):Jak wyjehałeś o godzinie 0.00 to o której byłeś na miejscu ?
My wyjechaliśmy około 9.00 z Białegostoku i na miejscu w Podgorze byliśmy około 9.00 następnego dnia.
Jechaliśmy busem 4 dorosłe osoby i 4 dzieci.
2 kierowców, bez postoju na spanie, tylko przerwy na kawę i toaletę
Trudno określić, bo mieliśmy nocleg w Zalakaros, a następnego dnia pojechaliśmy na Plitvice i tam również nocowaliśmy. Jadę z dziećmi, więc z powodu ich biorę nocleg w obie strony, żeby spokojnie się wyspały i wyciągnęły. Oczywiście i ja z tego mam sen, przed dalszą drogą.
shrek napisał(a):Nie ma szans abyś dojechał w 24 godziny z przerwą 5 godzinną na spanie.
Też tak mi się wydaje.
peetus napisał(a):Ja wyjeżdżając z Rzeszowa do Bristu ma do przejechania 1342 km. Jadę przez Słowację, Węgry. W Budapeszcie jestem ok. 24.00, wtedy spokojnie można jechać przez centrum. Totalny brak ruchu. Generalnie tą trasę robię mniej więcej w jakieś 18 godzin. Ale to jest przejazd bez pośpiechu z postojami i godzinnym spaniem. Wyjeżdżam ok 19.00 i wtedy można spokojnie jechać. Dzieciaki śpią a ja połykam kilometry.
Wszystko się zgadza: dolicz trasę B-stok - Rzeszów to ok. 6 godzin jazdy, więc cała trasa, bez większych postoi wyniesie 24 h. Tak można połykać trasę za granicą,ale nie naszych drogach, nawet nocą nie nagonisz.