Re: Trasa do Chorwacji z Polski południowo-wschodniej- dysku
napisał(a) luck_ » 08.06.2016 20:50
Witam
Koledzy mam pytanie dotyczące samej trasy do Chorwacji jak i stacji lpg na niej znajdujących się. Wyjeżdżam w sierpniu z Białegostoku, w tamtym roku jechałem przez Bielsko-Białą - Czechy - Wiedeń - Słowenia- Chorwacja, w tym roku z racji bezsensownego przepłacania i oszczędzania kosztów chciałbym pojechać przez Słowację i Węgry i tu rodzą się pytania, na które nie znalazłem jeszcze odpowiedzi a sądzę, że one są tu na forum ale jeszcze do nich się nie dokopałem. Więc chcąc oszczędzić trochę czasu chciałbym zasięgnąć opinii. Czy trasa na Lublin i dalej na Rzeszów do Barwinka jest porównywalna do trasy przez Warszawę-Bielsko-Białą i dalej na Budapeszt? Bardzo dawno nie jeździłem trasą na Lublin więc nie wiem w jakim stanie jest tamta trasa, natomiast na Warszawę cała jest w przebudowie do Wyszkowa. Jak jest z dostępnością stacji LPG na trasie Barwinek - Chorwacja Czy można znaleźć gdzieś listę stacji na Słowacji i Węgrzech. W Chorwacji wiem, że jest całkiem nieźle. Jeżeli byłby ktoś chętny odpowiedzieć, bardzo proszę.