Rzeszów Podkarpacka - Triest Riva Tre Novembre
11h19"/1035 km przez SK/HU/SLO
11h42"/1055 km przez SK/HU/HR/SLO (Rupa-Kozina)
yarko2000 napisał(a):Gdzie rozpoczyna się autostrada? w Koszycach?
Wyjazd na noc, start ok 22, więc korków nie ma.
yarko2000 napisał(a):Już kiedyś zapytałem ale w innym temacie, może ktoś jeździ z okolic Tarnowa, Mielca i doradzi
W tym roku muszę przejechać przez Brzesko, jak dalej śmignąć ?
Na pewno Słowacja i Węgry, ale pchać sie jak dotychczas przez Żylinę, czy Koszyce - Budapeszt?
Wiem że przez Polskę do Nowego Sącza i dalej do granicy, na pewno nie poszaleję.
Gdzie rozpoczyna się autostrada? w Koszycach?
Wyjazd na noc, start ok 22, więc korków nie ma.
Brasilia napisał(a):W tamtym roku policzyłem, że na Słowacji jadąc właśnie z okolic Tarnowa pokonujemy autostradą w sumie całe 27km za co trzeba zapłacić w formie winiety około 75 zł...Myślę, że straciłem na tym 15min, ale za to można podziwiać cygańskie osiedla z ciekawą zabudową
Brasilia napisał(a): Myślę, że straciłem na tym 15min, ale za to można podziwiać cygańskie osiedla z ciekawą zabudową
marecky81 napisał(a):Brasilia napisał(a):W tamtym roku policzyłem, że na Słowacji jadąc właśnie z okolic Tarnowa pokonujemy autostradą w sumie całe 27km za co trzeba zapłacić w formie winiety około 75 zł...Myślę, że straciłem na tym 15min, ale za to można podziwiać cygańskie osiedla z ciekawą zabudową
W sumie jest to 54 km jeśli się wraca tą samą trasą. A jazda przez słowackie wiochy na najciekawszych nie należy. O cygańskich slumsach się na wypowiadam...rzecz gustu.
piekara114 napisał(a):Brasilia napisał(a): Myślę, że straciłem na tym 15min, ale za to można podziwiać cygańskie osiedla z ciekawą zabudową
nie mój kierunek, ale akurat to mnie by zachęciło do zakupu winiet nawet za 150 zł.
Brasilia napisał(a): Do dziś rozmyślam co by było gdybym zdusił silnik