eSo napisał(a):Jeszcze cos, w Forro byl problem z platnoscia moja Mastercard. Koszt winety przeliczyli na 8E
I nie mieli jak wydac nawet z 10 wiec drobne obowiazkowo.l
eSo napisał(a):Jestem wlasnie na miejscu i melduje:
-- Co do jakosci drog na slowacji to nie jest tragicznie, nie ma zadnych robot
M@rlon napisał(a):eSo napisał(a):Jestem wlasnie na miejscu i melduje:
Możesz coś więcej napisać, to po tym co BRO napisał, to pomyślałem, że tam trzeba obecnie przeprowadzic offroad. A miałes jakieś spotkania z policją ?
eSo napisał(a):M@rlon napisał(a):eSo napisał(a):Jestem wlasnie na miejscu i melduje:
Możesz coś więcej napisać, to po tym co BRO napisał, to pomyślałem, że tam trzeba obecnie przeprowadzic offroad. A miałes jakieś spotkania z policją ?
w moim odczuciu niektore drogi w samym lublinie sa w gorszym stanie. Jechalem w nocy wiec bez przegiec z predkoscia, tez zeby nie 'narazic sie' ale zadnego patrolu nawet nie widzialem. Dodatkowo (co mnie zdziwilo) mniejsze miejscowosci sa bez zadnego oswietlenia wiec nadrobic sie nie da...dopiero od Wegier mozna 'jechac'
ArturK napisał(a):chyba jednak jest płatna; co można przeczytać na stronce pzmot travel, jest wymieniona http://www.pzmtravel.com.pl/pzmsklep/sl ... ,1,15.html
Co do obwodnicy to pełna zgoda, ale PZM twierdzi, że płatna jest cała droga (68, 73) od Barwinka do granicy węgierskiej. Jak to jest naprawdę?M@rlon napisał(a):Nie wiem dokładnie o czym piszesz, jeżli chodzi Ci o obwodnicę Svidnika, to na pewno jest płatna. To wynika zarówno ze strony PZMot-u, jak i bezpośrednio słowackich stron.
pawel.777 napisał(a):Co do obwodnicy to pełna zgoda, ale PZM twierdzi, że płatna jest cała droga (68, 73) od Barwinka do granicy węgierskiej. Jak to jest naprawdę?M@rlon napisał(a):Nie wiem dokładnie o czym piszesz, jeżli chodzi Ci o obwodnicę Svidnika, to na pewno jest płatna. To wynika zarówno ze strony PZMot-u, jak i bezpośrednio słowackich stron.
Iggy napisał(a):Płatne fragmenty dróg w Słowacji - trzeba tylko pod mapą "zakliknąć" opcję: platené (do 3,5 t) a potem zrobić zbliżenie na interesującą nas część Słowacji i mamy wszystko, jak na dłoni, gdzie trzeba płacić, a gdzie nie trzeba.
To jest strona słowacka, więc chyba pewna
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi