kabzin napisał(a):Druga kwestia na które przejście graniczne się kierować?
kabzin napisał(a):I ostatnia kwestia czy gdzieś przed granicą znajdę jakiś spory placyk zabaw żeby dziecko się wieczorem chwile wyszalało i rozprostowało kości przed dalszą nocną jazdą?
Zanim z R. do Bardejowa dojedziesz, to już prawie cały dzieńkabzin napisał(a):Proszę o podpowiedź jaką trasę wybrać, ruszam w niedzielę ok. godz. 14-15 z Radomia, widzę że możliwości dojazdu do Barwinka lub Bardejowa jest sporo.
kabzin napisał(a):Dzięki. Nie sprecyzowałem, chodziło mi o przejście PL-SLO, czy jechać kierunek Barwinek czy Bardejów. Plac zabaw też w PL.
Co do trasy to mocno zastanawiam się nad drugą propozycją, bo za Radomiem aż do Kielc można chwilę pogonić ekspresówką
ANDriu G. napisał(a):Witam w piątek ok 17.00 wyruszam z Tarnowa.To mój pierwszy wyjazd do Chowacji.Mam kilka pytań.Pierwsze odnosnie stanu drogi pomiędzy Kechnecem a Miszkolcem.Pytam bo będe tam już jechał po zmroku a nie wykluczone ze i w deszczu,a słyszałem że jak się tam rozpędzisz i masz pecha to można koło urwać.Drugie dotyczy tankowania lpg w Gorican GPS prowadzi mnie tak na stacje INA że z autostrady musze zjechac 18 km.Więc czy jechać na stare przejscie graniczne?.Gdzie tankujecie lpg po wjeździe na Chorwacje?Ja planuje w Kechnec na Słowacji -zasięg ok 340 km więc czesć Węgier bedzie na benzynie.Tak że jak najbliższya stacja lpgna Chorwacji była by ratująca.Zgóry dzięki za podpowiedzi.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi