Agulek777 napisał(a):Takie malutkie mieścinki mają swój niepowtarzalny klimat. Nas jednak jakoś bardziej ciągnie całkiem na południe, no i choć z sentymentem wróciłoby się w to samo miejsce, to jednak chcemy być za każdym razem gdzie indziej.
I tak teraz się zastanawiam czy nie lepiej byłoby podzielić dwutygodniowy pobyt na 2 x tydzień w dwóch różnych miejscach, ale na wakacjach lubimy leniuchować i nie bardzo chce nam się zaś pakować, rozpakowywać, szukać noclegów itp
Wszystko przed Wami. Ja raz sobie takie wakacje zafundowałem w 3 różnych miejscach 3-4 dni, ale nie jestem pewien czy to dobry pomysł jedna zmiana to tak, ale tak jak ja 3 różne miejsca, za dużo straconego czasu na przemieszczanie się.
Co do tematu małych machlojek na bramkach. Jestem 100% ofiarą czegoś takiego. I z tego co pamiętam 80% tegoż oszustwa odbywa się właśnie na pierwszej bramce tam gdzie jest do zapłaty 36 kun. Mnie walnięto na 10kun, ale z tematem tez zapoznałem się dopiero w trakcie wakacji. niech tylko 30-50 samochodów tak walnie utrzymanie wypasione dla całej rodzinki dziennie.