Ural napisał(a):Czy obwodnica Budapesztu jest płatna.
Obwodnica nie ,ale z niej zjeżdżamy na autostradę już płatną więc wcześniej trzeba opłacić winietę
Ural napisał(a):Czy obwodnica Budapesztu jest płatna.
R-r57 napisał(a):są bramki czy jak ?
R-r57 napisał(a):Wygląda na to że E-71 ( Koszyce -Miszkolc) jest płatna. Dotąd kupowałem winietę na stacji benzynowej przed Forro jak wielu z nas ,teraz gdzie ? .O PZMot wiem ale nie lubię niepotrzebnie dopłacać
R-r57 napisał(a):Wygląda na to że E-71 ( Koszyce -Miszkolc) jest płatna. Dotąd kupowałem winietę na stacji benzynowej przed Forro jak wielu z nas ,teraz gdzie ? .O PZMot wiem ale nie lubię niepotrzebnie dopłacać
dabecja napisał(a):R-r57 napisał(a):Wygląda na to że E-71 ( Koszyce -Miszkolc) jest płatna. Dotąd kupowałem winietę na stacji benzynowej przed Forro jak wielu z nas ,teraz gdzie ? .O PZMot wiem ale nie lubię niepotrzebnie dopłacać
e-winietkę możesz zakupić przez internet.pobierają100 forintów prowizji ale to wynosi jakieś 1,4.jedziesz nie zatrzymujesz się .przychodzi na e-maila.Płacisz kartą
dabecja napisał(a):e-winietkę możesz zakupić przez internet.pobierają100 forintów prowizji ale to wynosi jakieś 1,4.jedziesz nie zatrzymujesz się .przychodzi na e-maila.Płacisz kartą
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi