Adek99 napisał(a):Oki, dzięki! Gdzieś na forum wyczytałem, że w weekendy są korki w Budapeszcie, w okolicach Balatonu, na bramkach autostradowych w Chorwacji, ale to wszystko chyba dotyczyło sezonu.
Adek99 napisał(a):Oki, dzięki! Gdzieś na forum wyczytałem, że w weekendy są korki w Budapeszcie, w okolicach Balatonu, na bramkach autostradowych w Chorwacji, ale to wszystko chyba dotyczyło sezonu.
leszekmw napisał(a):Adek we wrześniu niema korków ani w dzień ani w nocy . zawsze jeżdżę w tym okresie
mogę podpowiedzieć że jak wyjeżdżam koło 15 z lublina to na 6-7 jestem w breli , jak Ci sie to do czegoś przyda to policz sobie na którą będziesz. jazda non stop dość szybka.
a teraz przez ten nowy tunel będzie jeszcze szybciej.
WojtekW napisał(a):Jak wygląda przejazd przez Budapeszt w tygodniu, w sezonie, w godzinach popołudniowych (16-18)? Trzeba objeżdżać przez M0, czy ryzykować przez centrum?
Alize 1800 napisał(a):Odgrzeję kotleta: a po co kombinować. Wg mapy pomiędzy trasą przez centrum Budapesztu a obwodnicą Budapesztu jest różnica ok. 20 km a czasowo różnica 4 min. na korzyść obwodnicy M0.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi