darek1 napisał(a):Odcinek Preszov-Koszyce drogą 68 czyli równoległą do odcinka płatnego jest powolna. Plus to to ,że jest za darmo.
meeg napisał(a):U nas wyjazd w piątek 5 lipca popołudniu - wyjazd z Lublina, potem zbiórka w Kraśniku i dalej na Rzeszów, Barwinek, Svidnik, Presov, Koszyce, Budapeszt, itd, aż do Primosten
tosztotomasz napisał(a):meeg napisał(a):U nas wyjazd w piątek 5 lipca popołudniu - wyjazd z Lublina, potem zbiórka w Kraśniku i dalej na Rzeszów, Barwinek, Svidnik, Presov, Koszyce, Budapeszt, itd, aż do Primosten
Ooo to może się spotkamy gdzieś? Jaki macie rozkład jazdy, na raz, czy z noclegiem?
Ja jadę pierwszy raz, do tego z dzieciakami i zastanawiam się czy wytrzymają podróż na jedno podejście.
A może by się udało podłączyć do konwoju?
tosztotomasz napisał(a):Moje auto bez naklejki, bo służbowe ale jak zobaczysz białego kaszkaja to titoj Ja jadę do Pisaka, więc praktycznie do samego konca tą samą ścieżką.
Mario, a http://www.accordklubpolska.pl/index.php znasz, bo chyba acco powozisz?
tosztotomasz napisał(a):tosztotomasz napisał(a):
Jaki macie rozkład jazdy, na raz, czy z noclegiem?
Ja jadę pierwszy raz, do tego z dzieciakami i zastanawiam się czy wytrzymają podróż na jedno podejście.
mario.mmz napisał(a):
Hej,
na forum acco jestem zarejestrowany od 2009 (podobnie jak tutaj), ale udzielam się rzadko.
Prowadzimy z żoną na zmianę, połowa trasy ona, drugą połowę ja
tosztotomasz napisał(a):meeg napisał(a):U nas wyjazd w piątek 5 lipca popołudniu - wyjazd z Lublina, potem zbiórka w Kraśniku i dalej na Rzeszów, Barwinek, Svidnik, Presov, Koszyce, Budapeszt, itd, aż do Primosten
Ooo to może się spotkamy gdzieś? Jaki macie rozkład jazdy, na raz, czy z noclegiem?
A może by się udało podłączyć do konwoju?
mario.mmz napisał(a):Cześć,
5 wieczorem będę wypatrywał Waszego konwoju na trasie 68
W Preszowie powinniśmy być pomiędzy 20 i 21.
A dalej to juz tą samą trasą co Wy, aż do samego Splitu.
Jak zobaczę auto z LU lub LPU z naklejką Cro.pl to obtitam
Pozdrawiam.
a to ja napisał(a):Będzie OT, ale co mi tam, bo widzę Magdę na cro.pl
Hej Magda!
Miło Cię widzieć
Może uda nam się wspólne spotkanie w Trogirze, albo w Splicie?
My będziemy do 13.07 w Tučepi. Potem - Czarnogóra.
P.s. mam nadzieję , że telefon aktualny?
Pozdraviam i ... pozdrówcie od nas Primošten
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi