demi-duox napisał(a):lisek1 napisał(a):
Ja ruszam z Goniądza
Pozdrowienia dla sołtysa
a od kogo pozdrowić??
Marceli Szpak napisał(a):Ja Was będę eskortował, jedziemy z 5 na 6.07
meeg napisał(a):Marceli Szpak napisał(a):Ja Was będę eskortował, jedziemy z 5 na 6.07
To mamy okazję się spotkać na tej trasie
U nas wyjazd w piątek 5 lipca popołudniu - wyjazd z Lublina, potem zbiórka w Kraśniku i dalej na Rzeszów, Barwinek, Svidnik, Presov, Koszyce, Budapeszt, itd, aż do Primosten
A przy okazji mam pytanie czy Wy tez zamierzacie omijac wahadła na trasie pomiedzy Wolą Komborską i Iskrzynią i jechać przez Krosno?
saturn_18 napisał(a):Czy obwodnica Svidnika jest dalej bezpłatna dla osobówek, czy też zaszły jakieś zmiany w tym roku
darek1 napisał(a):
Jak zwykle Meeg wyglądasz kwitnąco. Odcinek Preszow-Koszyce jest płatny. Obwodnica Świdnika jest bezpłatna.
meeg napisał(a):darek1 napisał(a):
Jak zwykle Meeg wyglądasz kwitnąco. Odcinek Preszow-Koszyce jest płatny. Obwodnica Świdnika jest bezpłatna.
Dzięki Darku
Muszę wymienić avatar na aktualny W Chorwacji nową fotkę portretową sobie strzelę ale w sumie u mnie nuda... i zmian w wyglądzie nie ma. Nadal jestem czarna , aczkolwiek ostatnio myślałam o herezji i przefarbowaniu się na blond
A wracając do tematu, odcinek Preszov - Koszyce omijałam zawsze drogą nr 68 - ta mam nadzieję, że nadal jest bezpłatna. Opłaty rozpoczynam od węgierskich autostrad.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi