Gonzales napisał(a):Można płacić kartą w tej "knajpie" tj. Sárkány Étterem w Csorna?
Pozdrowienia.
Można.
Gonzales napisał(a):Można płacić kartą w tej "knajpie" tj. Sárkány Étterem w Csorna?
Pozdrowienia.
Bratwojciech napisał(a):Gonzales napisał(a):Można płacić kartą w tej "knajpie" tj. Sárkány Étterem w Csorna?
Pozdrowienia.
Można.
Gonzales napisał(a):Bratwojciech napisał(a):Gonzales napisał(a):Można płacić kartą w tej "knajpie" tj. Sárkány Étterem w Csorna?
Pozdrowienia.
Można.
Dzięki za info. Mam mieszane uczucia co do odwiedzin tego przybytku ale nigdy nie mów nigdy.
A tak na marginesie czy na Węgrzech jest jakiś problem z płatnościami kartą? Czytam różne wątki i odniosłem takie wrażenie
że Węgrzy nie za bardzo lubią ten sposób płatności.
Pozdrowienia.
szaki17 napisał(a):Można, jedyny plus. Może się już poprawili, zatrzymać się i sprawdzić nic nie kosztuje, a mały postój zawsze się przyda.
Ja na Węgrzech (i nie tylko) używam tylko karty i nigdy nikt krzywo się na to nie patrzył.
Jeżeli chodzi o jedzonko w tym przybytku, to micha jest spora choć smakowo du.. nie urywa. Przed granicą Chorwacką masz knajpkę ( Berenyi Fogado Szalas ) i tą mogę polecić z czystym sumieniem. Na powrocie zawsze jadę do Siófok ( Restaurant Sandor ) i tu jest panie papu w stylu niebo w gębie. W obu knajpach można płacić kartą, a dodatkowo w Siófok meni po Polsku.
Gonzales napisał(a):szaki17 napisał(a):Można, jedyny plus. Może się już poprawili, zatrzymać się i sprawdzić nic nie kosztuje, a mały postój zawsze się przyda.
Ja na Węgrzech (i nie tylko) używam tylko karty i nigdy nikt krzywo się na to nie patrzył.
Problem zauważyłem gdy szukałem jakiejś knajpy po drodze i w wielu komentarzach były uwagi że nie można płacić kartą.Jeżeli chodzi o jedzonko w tym przybytku, to micha jest spora choć smakowo du.. nie urywa. Przed granicą Chorwacką masz knajpkę ( Berenyi Fogado Szalas ) i tą mogę polecić z czystym sumieniem. Na powrocie zawsze jadę do Siófok ( Restaurant Sandor ) i tu jest panie papu w stylu niebo w gębie. W obu knajpach można płacić kartą, a dodatkowo w Siófok meni po Polsku.
Dzięki za propozycje. Niestety w tym roku z nich nie skorzystam. Nie za bardzo są po drodze. Ale w przyszłości, kto wie?
Jakby ktoś miał namiary na inną knajpę w okolicy drogo 86 gdzie można płacić kartą, zjeść coś nietrującego i z menu po polsku to moja wdzięczność byłaby dozgonna.
Pozdrowienia.
edajta napisał(a):Czy ktos wie od której jest czynna restauracja w Csornej?
dominikzw napisał(a):Tak to ta. Planuje się tam też zatrzymać na obiad
Yanush napisał(a):Sorry, że się wtrancam... To ta knajpka?
https://www.google.com/maps/@47.5987589 ... 6?hl=pl-PL
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi