Przypominam, odcinek przez Czechy, jadąc zgodnie z nawigacją jest płatny (winietka).
Należy zjechać z drogi ekspresowej.
AgataHubert napisał(a):fotograf123 niby nie ten wątek ale się Ciebie spytam, z Wa-wy jedziesz S8, DK1 potem na Żywiec, Zwardoń, Bratysławę i dalej tak jak w mapce?
Rysio napisał(a):AgataHubert napisał(a):fotograf123 niby nie ten wątek ale się Ciebie spytam, z Wa-wy jedziesz S8, DK1 potem na Żywiec, Zwardoń, Bratysławę i dalej tak jak w mapce?
Ostatnio przerabiałem tą trasę kilka razy. Szybciej, spokojniej i przyjemniej widokowo jest pojechać w następujący sposób:
Od Katowic A4 potem na A1 na Żory, następnie 81/941 aż do Wisły, Istebna...
fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
zna ktoś dobry lokal na 86 przed Egyházasrádóc ?.
pozdrawiam ....
Janusz Bajcer napisał(a):fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
pozdrawiam ....
Csorna jest na drodze 86, 7-emka to droga Budapeszt - Balaton - granica H/Hr jako alternatywna do autostrady.
Pik71 napisał(a):Temat obiadu w Csornej był wałkowany dość długo. Ogólnie kategorię zadowolonych i niezadowolonych można podzielić na tych co jak mają duuużo na talerzu to jest ok bez znaczenia na jakość. Według mnie to jest najgorsza knajpa z możliwych syf jedzenie muchy i kibelek tragedia. Proszę nie pisać że jak ja byłem to było super, bo knajpa to nie kameleon żeby się zmieniała raz dwa.
fotograf123 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):fotograf123 napisał(a):Ale to nie jest na drodze 86 tylko na 7-demce.
pozdrawiam ....
Csorna jest na drodze 86, 7-emka to droga Budapeszt - Balaton - granica H/Hr jako alternatywna do autostrady.
Janusz tak ale opisywany przez koleżankę Berenyi już nie ....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi